Δέλλας: «Η νίκη μετράει»

Ο Τραϊανός Δέλλας κατανοεί τη νευρικότητα των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως εξήγησε πως στο τέλος μετράει το αποτέλεσμα και η νίκη που πήρε ο Παναιτωλικός. «Δύσκολη η παραμονή», παραδέχτηκε ο Μπάμπης Τεννές.

«Ήταν ένα ματς που θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Είχαμε δύο πρόσωπα.Ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και ένα κακό δεύτερο. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς, βάλαμε και το δεύτερο γκολ και στο δεύτερο μέρος ενώ είχαμε πει να μπούμε πολύ δυνατά, βάλαμε τον Απόλλωνα στο παιχνίδι
και δώσαμε το δικαίωμα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι. Χάσαμε τη συνοχή μας και μπορώ να κατανοήσω και το άγχος και τη νευρικότητα αλλά ήταν η αναγκαιότητα της νίκης. Θα συζητήσουμε μαζί με τα παιδιά για το τι έφταιξε στο δεύτερο μέρος και αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη γιατί δε θέλαμε να ζήσουμε ξανά να χάνουμε βαθμούς στο τέλος όπως με Λαμία και Αστέρα Τρίπολης», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου και συνέχισε:

«Έχω ζητήσει από όλους τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι γιατί η ομάδα θα τους χρειαστεί. Υπάρχουν προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών και όσο περνάει ο καιρός θέλω να χρησιμοποιώ και νέα παιδιά για να δω το τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα». Για τη διαιτησία είπε πως «δεν θα ασχοληθώ με τους διαιτητές, δεν είναι δική μου δουλειά, υπάρχει διοίκηση γι’ αυτό το κομμάτι. Η δική μου δουλειά και των ποδοσφαιριστών δεν είναι αυτή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ειδικά στην έδρα μας δεν πρέπει να αφήνουμε βαθμούς. Ο Παναιτωλικός έχει δόξα τω Θεό ένα πολύ καλό γήπεδο που θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Όσον αφορά τις απουσίες της ομάδας του, είπε: «Θα ήταν ευχής έργο να έχω τους πάντες διαθέσιμους για να μπορώ να διαλέγω και να αλλάζω πράγματα μέσα στο γήπεδο. Όσοι όμως χρησιμοποιούνται, τα δίνουν όλα και αυτό με ικανοποιεί. Πλήρεις δεν είμαστε και έχουμε προγραμματισμένη μια συνάντηση για τις μεταγραφές τις επόμενες ημέρες».

Για τους Ερικσον και Πάουλο, είπε: «Έχουν πολύπλοκους τραυματισμούς και είμαστε σε συνεχή ενημέρωση με τους γιατρούς. Ίσως αυτοί οι δύο παίκτες είναι μεταγραφές Ιανουαρίου».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Απόλλωνα, Μπάμπης Τεννές, σχολίασε: «Έγινε μια εξαιρετική προσπάθεια από τα παιδιά και βάλαμε δύσκολα στον Παναιτωλικό. Δικαιούμασταν το βαθμό της ισοπαλίας βάσει της εικόνας που είχαμε αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι δεν πήραμε βαθμούς. Όμως μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει η αίσθηση από τα παιδιά ότι αδικούσαμε πολύ τους εαυτούς μας μέχρι τώρα. Το αν θα φτάσουμε κάποια στιγμή να διεκδικούμε την παραμονή μας, είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να το πούμε και είναι και πάρα πολύ δύσκολο να γίνει.

Ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο πάταγε πολύ καλύτερα από εμάς και δίκαια προηγήθηκε. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο, βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και λίγο ήθελε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Στον Παναιτωλικό έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές, πάντα θα το λέω, και της εύχομαι τα καλύτερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα