Δέκα νέα shows αποκαλύφθηκαν για το Disney+

Αρχίζει να γεμίζει σιγά-σιγά...

Το Disney+ αποκάλυψε δέκα νέα shows διαφόρων κατηγοριών, μεταξύ των οποίων δύο νέες εκπομπές της Marvel.

Λίγο πριν τη συνάντηση μετόχων της Walt Disney+ Studios, που θα γίνει σήμερα τα ξημερώματα, αποκαλύφθηκαν δέκα νέα shows για την συνδρομητική

υπηρεσία της Disney, Disney+, που θα ανοίξει το φθινόπωρο του 2019. Μέσα σε αυτές υπάρχουν δύο εκπομπές από την Marvel, τα "Marvel's Hero Project" και "Marvel's 616".

Το "Marvel's 616", του οποίου δεν θα είναι αυτός ο τελικός τίτλος, θα είναι μια ανθολογική σειρά που θα εξερευνά" την πλούσια κληρονομιά των ιστοριών, χαρακτήρων και δημιουργών της Marvel και τον κόσμο μας". Η σειρά θα αφορά ιστορικά, κοινωνικά, πολιτιστικά κομμάτια του κόσμου μας και με ποιον τρόπο ενέπνευσαν διάφορες ιστορίες της Marvel.

Το "Marvel's Hero Project" αποκαλύπτει νεαρούς αληθινούς ήρωες που έχουν αλλάξει την κοινότητα στην οποία ζουν, με διάφορες δράσεις καλοσύνης και γενναιότητας.

Στις υπόλοιπες σειρές έχουμε (μέσω ComingSoon):

Cinema Relics: Iconic Art of the Movies (δεν είναι τελικός τίτλος) - μια ανθολογική σειρά που εξερευνά τα props, τα κουστούμια και τους ανθρώπους που τα έφτιαξαν σε διάφορες ταινίες.Άτιτλο ντοκιμαντέρ για την Walt Disney Imagineering - μια σειρά ντοκιμαντέρ που εξερευνά την 65 χρόνων ιστορία της Walt Disney+ Imagineering και την κατασκευή των πάρκων της εταιρείας.Earthkeepers (δεν είναι τελικός τίτλος) - ένα ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται σε ανθρώπους που άλλαξαν το πώς βλέπουμε το ζωικό βασίλειο.Be Our Chef - ένα show όπου οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν φτιάχνοντας το επόμενο θεματικό πιάτο για τα Disney Parks.Encore! - Παλιοί συμμαθητές από σχολικά μιούζικαλ συναντιούνται ξανά προσπαθώντας να αναδημιουργήσουν την παράσταση που είχαν δώσει στο παρελθόν.(Re)Connect - Κάθε επεισόδιο θα ακολουθεί μια οικογένεια με καθημερινά προβλήματα και πώς μπορούν να τα ξεπεράσουν.Rogue Trip - Ένας ταξιδιωτικός "οδηγός" που εξερευνά ξεχασμένες πανέμορφες γωνιές του κόσμου.Shop Class (δεν είναι τελικός τίτλος) - Ένας διαγωνισμός με μαθητές που προσπαθούν να σχεδιάσουν, χτίσουν και τεστάρουν νέες κατασκευές.

Νέες αναφορές θέλουν τον Hawkeye να αποκτάει τη δική του μίνι σειρά στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney με τον Jeremy Renner πρωταγωνιστή.

Άλλες σειρές της Marvel που περιμένουμε στο Disney+ περιλαμβάνουν μια σειρά "Loki" με τον Tom Hiddleston, μια σειρά Vision/Scarlet Witch και μια σειρά Falcon/Winter Soldier. Όλες θα είναι μίνι σειρές αποτελούμενες από έξι έως οκτώ επεισόδια. Επιπλέον, λέγεται ότι θα παράγει μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στα δημοφιλή κόμικ "What If?"

Εκτός του νέου υλικού, το Disney+ θα περιλαμβάνει όλη τη βιβλιοθήκη ταινιών της εταιρείας.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΟ Hawkeye μάλλον με δική του σειρά στο Disney+Εναλλακτικά σούπερ ηρωικά σκηνικά θα ζήσουμε στο Disney+Στα παιδικά μας χρόνια θα μας ταξιδέψει το Disney+

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα