Ο Hawkeye μάλλον με δική του σειρά στο Disney+

Εκπαιδεύοντας τη νέα γενιά.

Νέες αναφορές θέλουν τον Hawkeye να αποκτάει τη δική του μίνι σειρά στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney, Disney+, με τον Jeremy Renner πρωταγωνιστή.

Όπως γράφει το Variety, η μίνι σειρά θα ακολουθεί τον Clint Barton και την εκπαίδευση της Kate Bishop, που πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Hawkeye. Στα κόμικς, η Bishop είναι μέλος των Young Avengers

και όπως ο Barton είναι ταλαντούχα στην τοξοβολία. Επιπλέον γνωρίζει ξιφασκία, ζίου ζίτσου, μποξ κι άλλα.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Kate Bishop ή πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η σειρά. Το Disney+ θα ανοίξει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Τον Renner θα δούμε ως Barton στο "Avengers: Endgame" και πιθανότατα θα δούμε να εκπαιδεύει την Bishop και στην ταινία (σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο των trailers όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω). Τον Hawkeye είδαμε πρώτη φορά στο πρώτο "Thor" αλλά μεγαλύτερο ρόλο απέκτησε στις ταινίες "Avengers".

Άλλες σειρές της Marvel που περιμένουμε στο Disney+ περιλαμβάνουν μια σειρά "Loki" με τον Tom Hiddleston, μια σειρά Vision/Scarlet Witch και μια σειρά Falcon/Winter Soldier. Όλες θα είναι μίνι σειρές αποτελούμενες από έξι έως οκτώ επεισόδια. Επιπλέον, λέγεται ότι θα παράγει μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στα δημοφιλή κόμικ "What If?"

Εκτός του νέου υλικού, το Disney+ θα περιλαμβάνει όλη τη βιβλιοθήκη ταινιών της εταιρείας.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΔέκα νέα shows αποκαλύφθηκαν για το Disney+Εναλλακτικά σούπερ ηρωικά σκηνικά θα ζήσουμε στο Disney+Στα παιδικά μας χρόνια θα μας ταξιδέψει το Disney+

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα