Δείχνεις ρατσιστική διάθεση; Mια βόλτα στο Άουσβιτς θα σου κάνει καλό!

Mία μεγάλη καινοτομία για την μείωση των κρουσμάτων ρατσισμού, εξετάζει η Τσέλσι. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει να αντικαταστήσει την ποινή αποκλεισμού των οπαδών από το γήπεδο εξαιτίας ρατσιστικών συνθημάτων και ακραίων συμπεριφορών, με εκπαιδευτικά ταξίδια στο ναζιστικό στρατοπέδου θανάτου στο Άουσβιτς!

Η Τσέλσι λοιπόν σκοπεύει να τους δώσει δύο επιλογές. Ή θα επιλέξουν τα μαθήματα εκπαίδευσης του συλλόγου, ή θα τους αφαιρούνται τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν.Ο πρόεδρος των «blues», Μπρους Μπακ δήλωσε μεταξύ
άλλων:«Αν απλά τιμωρείς τους ανθρώπους, δεν θα αλλάξεις ποτέ τη συμπεριφορά τους. Αυτή η πολιτική που θέλουμε να ακολουθήσουμε, τους δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει, να τους προτρέψει να θέλουν να συμπεριφέρονται καλύτερα. Κατά το παρελθόν τους τιμωρούσαμε έως τρία χρόνια αποκλεισμού από το γήπεδο. Τώρα λέμε. Έχετε την επιλογή ή να σας απαγορεύσουμε την είσοδο στο γήπεδο ή να περάσετε λίγο χρόνο με αξιωματούχους της ομάδας που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το λάθος σας».
Keywords
Τυχαία Θέματα