Έγραψε ιστορία με το καλημέρα ο Προμηθέας! (video)

Ο Προμηθέας, στο παρθενικό του παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν εκπληκτικός καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Οστάνδης με σκορ 93-84.

Τεράστια νίκη για τον Προμηθέα Πάτρας στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα, στους ομίλους του Basketball Champions League.

Η ομάδα της Πάτρας ήταν κυρίαρχη για τριάντα λεπτά στο Βέλγιο, απέναντι στην Οστάνδη και κατέκτησε με το σπαθί της ένα "διπλό" το οποίο έχει μπόλικη ουσία αλλά επιπροσθέτως λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχολογία της.


Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πραγματική παράσταση με την ελληνική ομάδα να σκοράρει 34 πόντους και "χτίζει" σε κάποια σημεία διψήφιες διαφορές. Εκεί ωστόσο ο Προμηθέας έδειξε μέταλλο, ήταν όταν η Οστάνδη με ένα γρήγορο 10-0 μετέτρεψε το 58-48 σε 58-58 λίγο μετά τα μέσα της τρίτης περιόδου.

Εκεί ακριβώς η ομάδα του Μάκη Γιατρά έδειξε την κλάση της. Ξαναέσφιξε την άμυνα, που ήταν σημείο αναφοράς στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε πολλά μεγάλα σουτ με τα οποία έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων.

Τρία μεγάλα τρίποντα από τον Μέιερ που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, δύο σημαντικά σουτ από τον Μπράουν που τον συμπλήρωσε ιδανικά σε εκείνο το διάστημα, ένα τρίποντο από τον Λίποβι που μέχρι τότε είχε κάνει όλη τη δουλειά στην άμυνα και βέβαια δεν θα μπορούσε να μην βάλει τη σφραγίδα του και ο Νίκος Γκίκας.

Ο διεθνής πόιντ γκαρντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 7 ασίστ επιβεβαιώνοντας ότι τους τελευταίους δώδεκα μήνες έχει αλλάξει επίπεδο.

Ο λιγοστός κόσμος που είχε πάει στο γήπεδο χειροκρότησε την ομάδα των Πατρινών.
Keywords
Τυχαία Θέματα