Δε θα χαλάσει η Ατρόμητη μαγιά

Στο Μαζαράκη δουλεύουν πυρετωδώς για να διατηρήσει ο Ατρόμητος την ομοιογένεια που με τόσο κόπο χτίστηκε τον Σεπτέμβριο και οδήγησε την ομάδα σε υψηλότατες πτήσεις. Γράφει ο Αποστόλης Λάμπος.

Αναφίβολα η ομάδα που ξεχώρισε στον πρώτο γύρο της Superleague είναι ο Ατρόμητος, τόσο με τις επιδόσεις του όσο κι με το θέαμα που προσφερε. Μια καινούρια ομάδα που στο ρόστερ της εντάχθηκαν δεκατέσσερις (14) νέοι παίκτες, η οποία γρήγορα βρήκε την απαραίτητη ομοιογένεια χάρη στον προπονητή της Νταμίρ Κάναντι.

Τα όνειρα
δεν απαγορέυονται και στο Περιστέρι θέλουν φέτος να το πάνε ως το τέλος. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει εκτός της ενίσχυσης της ομάδας να μην χαλάσει η "μαγιά" που οδήγησε τον Ατρόμητο στα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φυσικά για μια ακόμα φορά οι άνθρωποι του συλλόγου θα κινηθούν με μεθοδικότητα προς την κατεύθυνση αυτή.

Γι' αυτό οι κινήσεις που θα γίνουν είτε είναι προσθήκες, είτε αποδεσμεύσεις θα είναι λίγες και to the point. Με σκεπτικό ότι ο Ατρόμητος δεν κλείνει ποτέ τον δρόμο σε κάποιον ποδοσφαιριστή που ενδέχεται να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρτα του θα ληφθούν οι αποφάσεις των αποδεσμεύσεων.

Οι προτάσεις για τα βασικά στελέχη της ομάδας θα πρέπει να είναι αρκετά υψηλές για να υπάρξει συμφωνία παραχώρησης και για τον λόγο αυτό η λογική λέει πως δύσκολα θα πουληθούν πάνω από ένας παίκτες την μεταγραφική περιόδου του Ιανουαρίου. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και κάποιες αποδεσμεύσεις ή και δανεισμοί παικτών που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση της ομάδας, ο Νταμίρ Κάναντι έχει ζητήσει έναν μπακ, με τον Σάκιτς να είναι προ των πυλών, καθώς τον γνώριζε από την Άλταχ. Στις απαιτήσεις του Αυστριακού είναι και ένας winger με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή στο Μαζαράκη, ενώ θα εξεταστεί υπό προϋποθέσεις και μια τρίτη μεταγραφή είτε για το κέντρο του γηπέδου είτε για την επίθεση.

Νταμίρ Κάναντι και Γιάννης Αγγελόπουλος είναι σε συνεχή επαφή ακόμα και τις εορταστικές μέρες ώστε το ρόστερ της ομάδας να διατηρήσει την ομοιογένειά του, καταστρώνοντας και διάφορα plan b για πιθανές απρόβλεπτες εξελίξεις στην ιδιαίτερη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα