Χριστοδουλόπουλος: “Με λένε Λάζαρο, όχι Φορτούνη!”

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει βάλει τη δική του μοναδική υπογραφή στα γήπεδα, ελληνικά και ξένα, όπου έχει αγωνιστεί ως τώρα, και δεν δέχεται να παρομοιάζουν το στιλ του με άλλους. Το έκανε σαφές μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” το βράδυ της Κυριακής (2/4), όταν του έγινε ερώτηση σχετικά με τη θέση που αγωνίστηκε κι αν ο ρόλος του ήταν αντίστοιχος με αυτόν του Κώστα Φορτούνη. Σε ό,τι αφορά στους “κίτρινους”, σχολίασε πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια

των πλέι οφ για την ομάδα του.

Αρχικά, δήλωσε στην Cosmote για το παιχνίδι και το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα: “Κακά τα ψέματα, μετά το 2-0 μας βοήθησαν οι αλλαγές. Κάναμε μίνι rotation. Γενικώς, πήραν ευκαιρίες παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, γιατί έχουμε ακόμη δύο αγώνες σε μια εβδομάδα. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι καλό για μας”.

Όταν του έγινε η επίμαχη ερώτηση για το ρόλο που είχε στο παιχνίδι (στον άξονα) κι αν αυτός έμοιαζε με αυτόν του Κώστα Φορτούνη, ξεκαθάρισε: “Δεν είμαι σαν τον Φορτούνη. Με όλο τον σεβασμό στον Κώστα, εγώ είμαι ο Λάζαρος! Νομίζω ότι είναι άστοχη αυτή η σύγκριση. Προσπαθώ να κάνω αυτά που έκανα τόσα χρόνια. Πέρυσι έβαλα 15 γκολ στην ομάδα που ήμουν”.

Για την παρουσία του στον Άρη γενικώς, αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας στα πλέι οφ, σχολίασε: “Το έχω ξαναπεί και το πιστεύω. Έκανα τα πάντα για να πάρω μεταγραφή στον Άρη και θέλω να μείνω! Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη δυναμική, και για μας αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα