Χριστοδουλόπουλος: "Δείξτε μου το συμβόλαιο"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης ανάμεσα σε αυτόν, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Πειραιωτών ανέφερε πως δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση για τη σεζόν 2018/19.

Αναλυτικά τόνισε:

«Δείξτε μου το συμβόλαιο που λέτε πως έχω υπογράψει με την ΑΕΚ». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε «δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ
για τη σεζόν 2018/19. Χαίρομαι που είναι εδώ σήμερα ο Μηνάς Λυσάνδρου, διότι υπήρξε ο δικηγόρος μου στην υπόθεση του συμβολαίου μου παλαιότερα. Χαίρομαι που είναι εδώ επειδή έτσι θα το μάθει όλη η Ελλάδα».

Από την πλευρά της η ΑΕΚ απάντησε, καταθέτοντας έξι αντίγραφα από το συγκεκριμένο συμβόλαιο στην έδρα του δικαστηρίου, με τον Ολυμπιακό και τον ίδιο τον παίκτη να ζητούν να λάβούν ένα απ' αυτά, αλλά οι εκπρόσωποι της Ένωσης το αρνήθηκαν. Τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής μάλιστα υποστήριξαν ότι η ΑΕΚ δεν είναι υποχρεωμένη να προσκομίσει το συμβόλαιο και στην πλευρά του Χριστοδουλόπουλου, απ' τη στιγμή που οι ίδιοι το έχουν στα χέρια τους.

Η έδρα ρώτησε την ΑΕΚ εάν το συγκεκριμένο συμβόλαιο είναι επικυρωμένο, με την Ένωση να τονίζει πως δεν το έπραξε, από τη στιγμή που ο παίκτης είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είχε εκδοθεί το αντίστοιχο δελτίο.
Keywords
Τυχαία Θέματα