Χουγκάζ: "Πιστεύω στους παίκτες μου"

Για ένα ημίχρονο έμεινε ικανοποιημένος ο Κρις Χουγκάζ από την απόδοση των παικτών του Πανιωνίου στην ήττα από τονΉφαιστο, ενώ τόνισε πως εξακολουθεί να πιστεύει στους παίκτες του για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουγκάζ:

"Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο για τη νίκη και για όλη την προσπάθεια που κάνει και που έφερε το μπάσκετ στο νησί για πρώτη φορά. Εύχομαι να έχει καλή χρονιά και ο κόσμος να απολαύσει την προσπάθεια
της ομάδας.

Η ομάδα μου άντεξε για ένα ημίχρονο. Μετά την ανάπαυλα, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεν βγήκαμε με την ίδια ενέργεια σε όλες τις αμυντικές τακτικές που είχαμε. Δεχθήκαμε 15 πόντους μετά από δικά μας λάθη και 16 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να κοντρολάρουμε καλύτερα τον ρυθμό.

Για εμάς είναι μόλις το πέμπτο παιχνίδι που δίνουμε σε αυτές τις τέσσερις εβδομάδες που δουλεύουμε μαζί, που κάνουμε αυτό το νέο ξεκίνημα. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια και χρόνο. Είναι μια νέα προσπάθεια, με νέα παιδιά, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Συνεχίζω να πιστεύω στους παίκτες μου, στην ατμόσφαιρα που υπάρχει και τη διάθεσή τους να βελτιωθούν. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι ενωμένοι στον Πανιώνιο, για να κερδίσουμε τον αγώνα που έρχεται με τον Άρη" ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ο Κρις Χουγκάζ.
Keywords
Τυχαία Θέματα