Χωρίς σκορ μετά από 112 χρόνια (video)

Σε ένα ματς όπου η Νότιγχαμ του Καράνκα επεδίωξε πρωτίστως να μην ηττηθεί για έκτο σερί ματς διευρύνοντας το καλό σερί της και η Ντέρμπι του Ρόουετ ήθελε νίκη για να νιώσει ασφάλεια στις θέσεις ανόδου, τελικά κατάφεραν να αλληλοεξουδετερωθούν. Αρκεί να αναφέρουμε πως το ματς ολοκληρώθηκε με μία μόλις τελική στην εστία για την Ντέρμπι και καμία για την Νότιγχαμ.

Σε ενενήντα λεπτά αγώνα συνέβησαν μόλις τρεις ευκαιρίες, μία για την Νότιγχαμ με ένα σουτ του Τόμλιν έξω από την περιοχή μόλις άουτ στο 43’, μία διπλή ευκαιρία της Ντέρμπι στο 45΄ με τους Λόρενς και Γουάιμαν να βλέπουν τον Παντιλίμον
να λέει όχι, κι ένα κόρνερ στην εξέλιξη της φάσης από τον Λόρενς με πορεία προς τα δίχτυα που έβγαλε εντυπωσιακά και πάλι ο Ρουμάνος γκολκίπερ.

Ό,τι άλλο συνέβη στο ματς ήταν μία κόκκινη κάρτα στον Χάντλστοουν στο 81ο λεπτό που άφησε την Ντέρμπι με δέκα παίκτες, με το ματς να μην επιφυλάσσει άλλες συγκινήσεις ως το τέλος. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι αυτό το 0-0 ήταν το πρώτο ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Φόρεστ μετά από το 1906, ήτοι 112 χρόνια και 31 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα