Χιούλμαντ: «Δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ανατέθηκε η διοργάνωση στο Κατάρ»

Οι Δανοί ζήτησαν να φορέσουν μπλουζάκια που θα έγραφαν «Ανθρώπινα δικαιώματα για όλους», όμως η FIFA δεν έκανε δεκτό το αίτημά της, με την ομάδα του Χιούλμαντ να «απαντάει» κάνοντας προπόνηση με μαύρα μπλουζάκια σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Δεν μου αρέσει πραγματικά η διαδικασία και ο τρόπος με τον οποίο ανατέθηκε στο Κατάρ η φιλοξενία αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ελπίζω, ότι στα διοικητικά όργανα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού θα έχουμε πιο προοδευτικούς, νέους, διαφορετικούς

ανθρώπους σε μέρη όπου λαμβάνονται αποφάσεις.

Ελπίζω να δούμε αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Το δεύτερό μου όνειρο είναι να αποκτήσουμε περισσότερη ενσυναίσθηση, να ακούμε, αλλά και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους άλλους ανθρώπους. Είναι ο μόνος δρόμος για να πάμε μπροστά», δήλωσε ο Δανός ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Χιούλμαντ μάλιστα συμπλήρωσε πως η Δανία ποτέ δε σώπασε, παρά την «εχθρική» στάση της FIFA: «Δεν έχουμε σιωπήσει, πιστέψτε με. Υπάρχει σκληρή δουλειά στα παρασκήνια που δεν μπορείτε να δείτε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα και ελπίζουμε ότι δεν θα βρεθούμε ξανά σε αυτήν την κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα