Χιλιάδες «καλεσμένοι» στο φιλικό – γιορτή με τον Ολυμπιακό (pics)

Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της Γκενκ για τους φίλους της ομάδας τους το πρωινό του Σαββάτου, ημέρα διεξαγωγής του φιλικού με τον Ολυμπιακό που θα αρχίσει στις 4μμ. ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD. Η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους της κυπελλούχου Βελγίου και για το λόγο αυτό, από νωρίς το πρωί
θα υπάρχουν πολλές δράσεις στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Επίσης, θα γίνει και ένα τουρνουά στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ, όπου θα συμμετέχουν 24 ομάδες τις οποίες θα απαρτίζουν μονάχα οπαδοί της βελγικής ομάδας. Εως το μεσημέρι, θα γίνεται δωρεάν τουρ στο γήπεδο, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να μπουν και στα αποδυτήρια, αλλά και στο πούλμαν της ομάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Γκενκ θα υπογράψουν αυτόγραφα πριν, αλλά και μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με τον Ολυμπιακό.

Ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου της Γκενκ έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο εργοτάξιο, προκειμένου να διαμορφωθούν οι χώροι όπου θα διασκεδάσουν οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι της ομάδα. Υπολογίζεται πως στις δράσεις θα συμμετέχουν περίπου 10.000 φίλαθλοι, ενώ το ματς θα το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 15.000 θεατές. Η χωρητικότητα της Luminus Arena είναι 25.000 θέσεις.

Να σημειωθεί πως η φετινή είμαι μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για την Γκενκ καθώς συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυσή της.
Keywords
Τυχαία Θέματα