Δικαιώθηκε και παίζει στο Europa η Μίλαν

Η Μίλαν έχει το ελεύθερο να αγωνιστεί στο φετινό Europa League καθώς το CAS ανέτρεψε την διετή τιμωρία που είχε επιβάλλει η UEFA στους ροσονέρι για παράβαση του Financial Fair Play!

Η έφεση της Μίλαν έγινε δεκτή από το CAS και έτσι οι ροσονέρι που πλέον ανήκουν στο Αμερικανικό fund Ελιοτ μπορούν να αγωνιστούν κανονικά στο Europa
League! Σύμφωνα με το σκεπτικό του CAS "η οικονομική κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά πλέον στον σύλλογο μετά την πρόσφατη αλλαγή ιδιοκτησίας". Πέρσι ο σύλλογος ανήκε στον Κινεζικό όμιλο Sino-Europe Sports, ξόδεψε εκατόν-εβδομήντα εκατομμύρια Ευρώ για μεταγραφές αλλά τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Φέτος οι ροσονέρι έχουν ξοδέψει μόλις είκοσι-έξι εκατομμύρια Ευρώ για να αποκτήσουν τους Κάλινιτς (20 εκ.) και Μπορίνι (6 εκ.) ενώ αποκτήθηκε ως ελεύθερος ο αριστερός μπακ της Κροατίας Στρίνιτς και οι Χαλίλοβιτς (Αμβούργο) και Ρέινα (Νάπολι). Παράλληλα έχει εισπράξει περίπου 24 εκατομμύρια Ευρώ με τις πωλήσεις των Νιάνγκ (Τορίνο), Λαπαντούλα (Τζένοα), Τσιγκόνι (Βενέτσια) και Τζανελάτο (Κροτόνε).
Keywords
Τυχαία Θέματα