Χεζόνια: Ήθελε ντεμπούτο με Άλμπα, λογικά θα παίξει με Άρη!

Χεζόνια: Ήθελε ντεμπούτο με Άλμπα, λογικά θα παίξει με Άρη!basket1thanosΤρί, 02/23/2021 - 12:51

Το θέλει πολύ! Θα κινήσει γη και ουρανό να το καταφέρει αλλά ο χρόνος είναι ασφυκτικά πιεστικός. Ο λόγος για τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος θέλει να παίξει με την φανέλα του Παναθηναϊκού όσο το δυνατόν πιο άμεσα. 

Μάλιστα ο Κροάτης μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμη στην Αθήνα

(αναμένεται στις 24/02) αλλά θέλει διακαώς να παίξει κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου την Παρασκευή (26/02) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το πιθανότερο πάντως είναι να μην δώσει το παρών κόντρα στην Άλμπα του Ρενέσες και να κρατήσει την... ορμή του για δύο μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα το Κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη (28/02) στο ΟΑΚΑ.

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι την επόμενη εβδομάδα (διαβολοβδομάδα στην Euroleague) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (02/03), ένα ιδιαίτερο ματς, τόσο για την επιστροφή του Νικ Καλάθη ως αντίπαλου στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την συμμετοχή του Μάριο Χεζόνια που θα παίξει κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά και έγινε ευρέως γνωστός.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Μάριο Χεζόνια δεν κρατιέται να φορέσει την μπλούζα της αγαπημένης του ευρωπαϊκής ομάδας! Ο Κροάτης φόργουορντ έρχεται στην Ελλάδα την Τετάρτη (24/02) και ζήτησε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να παίξει κόντρα στην Άλμπα (26/02). Πράγμα δύσκολο πάντως... Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 12:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα