Εμπαπέ εσύ σούπερ σταρ!

Εμπαπέ εσύ σούπερ σταρ!iprintezΤρί, 02/23/2021 - 12:04

Η κατηγορία των παικτών για τον κόουτς Τούχελ ήταν σαφής: «H μπάλα στα πόδια του Νεϊμάρ. Όλο και κάτι θα σκεφτεί για να κάνει τη διαφορά». Μηδέν τακτική προετοιμασία ανάπτυξης.

Ο βιρτουόζος Βραζιλιάνος έβλεπε στο γήπεδο μόνο τον φοβερό και τρομερό Εμπαπέ. Ο διεθνής, στον αφρό την τελευταία τριετία Γάλλος σταμάτησε να βελτιώνεται διαρκώς και άρχισε τα κολπάκια-σκετσάκια τσίρκου τύπου Νεϊμάρ, προκαλώντας την οργή βετεράνων της Παρί.

«Σκοπός του δεν είναι να εξελιχθεί, αλλά να ντροπιάσει τον

αντίπαλο» έλεγαν στα πέριξ του Παρισιού. Ο στριφνός Τούχελ έφυγε, ο φιλόδοξος Ποτσετίνο ήρθε. Ο Νεϊμάρ για μια ακόμη σεζόν τραυματίστηκε στα νοκ-άουτ. Δεν είναι είδηση πια. Και σε αυτή που έπαιξε πάντως, δεν σκόραρε στο final-8 της Λισσαβώνας, παρά την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Εμπαπέ έμεινε μόνος.

Με την Μαρσέιγ στο γαλλικό νότο, ο Σακάι δεν τον έπιασε ποτέ. Με τη Μπαρσελόνα εκτός έδρας, ο Πικέ υπέφερε. Ο Εμπαπέ, ως ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, δεν έχει ανάγκη τον Νεϊμάρ για να κάνει τη διαφορά, είναι σαφές και ξεκάθαρο.

Ο Εμπαπέ έχει ανάγκη από τον προπονητή Ποτσετίνο για να τον επαναφέρει στη σωστή και κυρίως σταθερή, χωρίς διακυμάνσεις τροχιά. Εξέλιξης ατομικής και ανάπτυξης ομαδικής (με Βεράτι, Παρέδες, Ικάρντι, Ντι Μαρία). Για να μην εξαρτάται αποκλειστικά από τον Νεϊμάρ που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να είναι κάτοικος πρωτεύουσας Γαλλίας. Γιατί στην επόμενη ομάδα του δεν θα έχει Νεϊμάρ.

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_MARSEILLE-PSG_7-2-21.mp4188228208/02/2021 00:27Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν: 0-2 (hls)

Ο Βραζιλιάνος έχει ανάγκη την Παρί, οικονομικώς και αγωνιστικώς. Η Παρί νίκησε πάντως με 4-1 την Μπαρσελόνα χωρίς τον Νεϊμάρ. Με τον Εμπαπέ πρωταγωνιστή και σκόρερ.

Η μόνη λύση για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ είναι να μπει κάτω από την καθοδήγηση του Ποτσετίνο, για να σταματήσει να κλαίει (στις αποτυχίες) και κάποια στιγμή να γελάσει το χειλάκι του (στις επιτυχίες, επιτυχία είναι να νικήσει τη Μπάγερν και όχι την Ανζέ). Με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν φύγει ο Εμπαπέ.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΓΑΛΛΙΑ Ο Εμπαπέ έχει ανάγκη από τον προπονητή Ποτσετίνο για να τον επαναφέρει στη σωστή και κυρίως σταθερή, χωρίς διακυμάνσεις τροχιά. Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 12:04 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα