Χατζηθεοδωρίδης: " Θα δώσουμε και στα ντέρμπι τον καλύτερο εαυτό μας "

Ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πανιώνιο, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, μίλησε στο novasports.gr για το γκολ που πέτυχε κόντρα στους "κυανέρυθρους" και την εντυπωσιακή πορεία του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα.

" Το πρώτο μου γκολ ήταν εύκολο, όμως σε αυτό που πέτυχα απέναντι στον
Πανιώνιο ήμουν σε καλό σημείο, η μπάλα ήταν στο καλό μου πόδι, το αριστερό και κατάφερα να σκοράρω ", είπε αρχικά ο Χατζηθεοδωρίδης για το δεύτερο γκολ του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφορικά με τις εξαιρετικές εμφανίσεις των Πράσινων, δήλωσε:

" Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά που κάναμε, πιστεύαμε ότι είμαστε δυνατοί και ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Το αποδείξαμε στα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα".

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης σχολίασε και το μίνι - "μαραθώνιο" ντέρμπι που ακολουθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και επισήμανε πως οι Πράσινοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα απαιτητικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

" Ξέρουμε ότι έρχονται μεγάλα παιχνίδια. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε αγώνα και αυτό θα κάνουμε και στα ντέρμπι που ακολουθούν", είπε ο 21χρονος μεσοαμυντικός των Πράσινων.
Keywords
Τυχαία Θέματα