Χατζηισαΐας: «Θέλω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας υπογράμμισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό, για την απόκτησή του. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο, συμπλήρωσε πως περιμένει την οριστική απόφαση του «Δικέφαλου» του Βορρά, σχετικά με το μέλλον του. Ο Χατζηισαΐας μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport». Αναλυτικά δήλωσε:

Για
τις πιθανότητες που υπάρχουν να βρίσκεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Το αν θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από την ομάδα. Εγώ έχω έναν ακόμα χρόνια συμβόλαιο, νιώθω έτοιμος να διεκδικήσω την ευκαιρία μου και περιμένω και εγώ να ενημερωθώ αν θα είμαι ανάμεσα στους παίκτες που θα είναι στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ».

Για το που θα ήθελε να αγωνιστεί αν δεν συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: «Εγώ θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ. Περιμένω να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και έπειτα θα κληθώ αναλόγως να αποφασίσω για το μέλλον μου».

Για το ενδιαφέρον της Χαλ και της Φούλαμ: «Ποιος δεν θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό; Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι κάτι ονειρικό να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Και μόνο που ακούγεται το όνομά μου γθα ομάδες που έχουν τη δική τους ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για μένα είναι τιμητικό».
Keywords
Τυχαία Θέματα