Χατζηισαΐας: "Μαθαίνουμε το νέο σύστημα"

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι στη φάση που μαθαίνουν να εφαρμόζουν αυτά που ζητεί από αυτούς ο Άμπελ Φερέιρα στη διάρκεια των αγώνων. Ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας, σε σχέση με αυτά που ήθελε ο Ρασβάν Λουτσέσκου, οπότε οι "ασπρόμαυροι" θέλουν το χρόνο τους, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μετά το τέλος του φιλικού με την Ζβόλε (9/7).

Ο
Έλληνας κεντρικός αμυντικός δήλωσε έπειτα από τον αγώνα: "Ξεκίνησε καλά η ομάδα στο παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε με δύο γκολ, αλλά έχουμε ένα δύσκολο σύστημα που πρέπει να μάθουμε, έχει έρθει καινούργιος προπονητής, ακούμε αυτά που μας λέει, θα δουλέψουμε στην προπόνηση και όλα θα πάνε όπως πρέπει!"

Για να συνεχίσει: "Έχουμε άλλο ένα στάδιο προετοιμασίας, έχουμε δρόμο για να μάθουμε αυτά που θέλει ο προπονητής, όπως το να έχουμε καλή κατοχή, να πιέζουμε μπροστά, να ξεκινάει η ομάδα την ανάπτυξη της από πίσω. Θέλουμε δουλειά. Γι' αυτό είμαστε εδώ για να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν άλλωστε και νέοι παίκτες στην ομάδα".
Όσον αφορά για τη δική του παρουσία στην ομάδα και το αν θέλει να παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας ότι: "Παλεύω για το καλύτερο για μένα, αλλά και για την ομάδα".
Keywords
Τυχαία Θέματα