Χατζηγιοβάνης: "Πιστεύω στην Εθνική, πιστεύω στην πρόκριση" (vid)

Χατζηγιοβάνης: "Πιστεύω στην Εθνική, πιστεύω στην πρόκριση" (vid)osinteliΣάβ, 01/02/2021 - 14:58

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για την κλήρωση της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στην τελική φάση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο όνειρο να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος, στα... πειράγματα με τους Ισπανούς του Παναθηναϊκού,

αλλά και στους πρώην συμπαίκτες του, Μπεργκ, Γιόχανσον και Χουλτ που θα βρει απέναντι.

Αναλυτικά στο video όλα όσα είπε...

FIFA Club World Cup Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Χατζηγιοβάνης: "Πιστεύω στην Εθνική, πιστεύω στην πρόκριση" Submitted by osinteli on Σάβ, 01/02/2021 - 14:35 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/XATZIGIOVANIS_MUNDIAL_301220.mp4 FIFA Club World Cup Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για την κλήρωση της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στην τελική φάση. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα Ελλάδα - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για την κλήρωση της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στην τελική φάση.

Article publish on Σάβ, 01/02/2021 - 14:58 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα