Χατζηγιοβάνης: "Γράφτηκαν ψέμματα, μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα..."

Για το...σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του και το happy end μίλησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά το νικηφόρο πέρασμα του Παναθηναϊκού από το Περιστέρι.

Ο 22χρονος εξτρέμ χαρακτήρισε "πολύ δύσκολο" το διάστημα που πέρασε μέχρι τη συμφωνία του με τους Πράσινους, διέψευσε κάποια δημοσιεύματα
που έκαναν λόγο για υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, αναφέρθηκε στο "όνειρο" του εξωτερικού, αλλά και στη σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Χατζηγιοβάνη στην κρατική τηλεόραση:

Για την εμφάνιση του απέναντι στον Ατρόμητο:

«Έκανα πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησα την ομάδα μου. Αξίζαμε τη νίκη, μιας και δεν απειληθήκαμε από τον Ατρόμητο. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας. Είπαμε και στα αποδυτήρια βήμα - βήμα να φτάσουμε μέχρι το τέλος εκεί που αξίζει ο Παναθηναϊκός»

Για την συνολική εμφάνιση της ομάδας του:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ίσως λόγου του σκορ γυρίσαμε λίγο αμυντικά. Δεν το θέλαμε, αλλά έτσι βγήκε στο παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά κάναμε καλή άμυνα δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση από τον Ατρόμητο. Νομίζω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και παραπάνω γκολ».

Για το... σίριαλ της ανανέωσης του:

«Έγιναν όλα πολύ ξαφνικά είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 3 χρόνια. Αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα, αλλά πιστεύω ότι στάθηκα στα πόδια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για τρία χρόνια. Πολλά απ’ αυτά που γραφόντουσαν ήταν ψέμματα. Ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ. Με στεναχώρησε αυτό. Όλα αυτά τελειώσαν και πλέον συνεχίζουμε μαζί με τον Παναθηναϊκό»

Για την προοπτική του εξωτερικού:

«Το εξωτερικό για μένα είναι ένα όνειρο. Ελπίζω να με αξιώσει ο θεός να παίξω στο εξωτερικό. Είναι τιμή να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα αποτελεί κι αυτό για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».
Keywords
Τυχαία Θέματα