Χασάν: «Ο προπονητής μας είπε να το πιστέψουμε!»

Ο Αχμέντ Χασάν, χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Nova και την Ώρα των πρωταθλητών για την πολύ δύσκολη νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά και για τη συνέχεια:

«Είναι πού σημαντικό γιατί περίμενα αυτό το γκολ από τη στιγμ.η που ήρθα εδώ. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις πόντοι. Θα ήθελα να το αφιερώσω στον πατέρα και την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου και φυσικά
στους φιλάθλους μας.»

«Τα γκολ βοηθούν τους επιθετικούς για να κερδίζουν αυτοπεοποίθηση. Τώρα πρέπει να το ξεχάσω και να συγκεντρωθώ στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να συγκεντρωθώ, να δουλέψω για να πετύχω περισσότερα γκολ

«Το να παίζεις σε μεγάλες ομάδες πρέπει να κυνηγάς μέχρι το τέλος. Πρέπει να το πιστεύεις. Αυτό μας είπε ο προπονητής, να ξεχάσουμε τον χρόνο και να πιστέψουμε πως θα σκοράρουμε ακόμα και στο τελευταίο λεπτό. Πρέπει να είμαστε θετικοί και να έχουμε στο νου μας πως θα πετύχουμε το γκολ. Οι φίλοι μας, μας βοήθησαν πάρα πολύ από την εξέδρα.»

«Πρέπει να κοιτάζουμε τους εαυτούς μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε σημαντικό ματς για το κύπελλο και μετά θα ασχοληθούμε με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που πρέπει να καταφέρνουμε σε κάθε παιχνίδι, είναι οι τρεις βαθμοί.»
Keywords
Τυχαία Θέματα