Χαραλαμπίδης: «Ποιοτική ομάδα η Μπαρτσελόνα, δεν συγχωρεί»

Χαραλαμπίδης: «Ποιοτική ομάδα η Μπαρτσελόνα, δεν συγχωρεί»ndaoutisΤρί, 03/02/2021 - 23:39

Στην ποιότητα της Μπαρτσελόνα και φυσικά στα λάθη της ομάδας του, εστίασε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (77-85) από την Μπαρτσελόνα.

«Προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε σε δύο βασικά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι της Μπαρτσελόνα», επισήμανε στην αρχή των δηλώσεων του ο Όντεν

Κάτας, για να συνεχίσει λέγοντας: «Θέλαμε επιθετικές αλλαγές και να είμαστε προσεκτικοί χαμηλά. Αυτά τα δύο στοιχεία ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα. Είναι ποιοτική ομάδα η Μπαρτσελόνα και παρά τις προσπάθειες μας δεν καταφέραμε τον στόχο μας. Κάποια λάθη δεν συγχωρούνται από αυτές τις ομάδες. Πουλήσαμε επιπλέον κάποιες μπάλες και αυτό μας στοίχισε». 

Αναφερόμενος στην παρουσία του Χεζόνια, ο έλληνας τεχνικός τόνισε: «Μπήκε πολύ καλά στην ομάδα, αλλά περιμένουμε να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο. Μας δίνει πολλά ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Η αποτελεσματικότητα έρχεται μέσα από την ομάδα».
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Κώστας Χαραλαμπίδης συνεργάτης του Οντέντ Κάτας, μίλησε μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, για τα αίτια της ήττας των «πράσινων»  Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 23:39 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα