Χάποελ Χόλον – ΑΕΚ 79-68: Το προσπάθησε αλλά δεν ήταν αρκετό

Το ντεμπούτο του Ηλία Ζούρου στον κιτρινόμαυρο πάγκο δεν στέφθηκε με επιτυχία. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 79-68 με το παιχνίδι να κρίνεται κατα κύριο λόγο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Προμηθέα στην φάση των ομίλων του Basketball Champions League έψαχνε αντίδραση. Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια αλλά η Χάποελ ήταν πιο αποφασισμένη.

Το ματς

Στο πρώτο δεκάλεπτο

η ΑΕΚ είχε μπει δυνατά στο παιχνίδι με τον Τίλμαν να έχει πάρει την ένωση από το χέρι και να οδηγεί το παιχνίδι σε διαφορά 6 πόντων στα 5:33 του παιχνιδιού. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν και μειώσαν τη διαφορά στους 3 πόντους λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΑΕΚ έδειχνε αβοήθητη από τον πάγκο και την Χάποελ να παίρνει προβάδισμα 7 πόντων απέναντι στην «Ένωση». Η διαφορά στη συνέχεια διευρύνθηκε με τον Κρόφορντ να φτάνει τους 5 πόντους. Ο Αγραβάνης προσπάθησε να βάλει την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Ο Χάρις στο 1:08 έστειλε την διαφορά στους 10 πόντους.

Το τρίτο δεκάλεπτο αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο. Η Χάποελ Χόλον μπήκε πιο αποφασισμένη να φύγει νικήτρια από το παιχνίδι. Ο Χάρις ήταν απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Ισραηλινούς φτάνοντας τους 18 πόντους για την ομάδα του. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πάρει κανένα ριμπάουντ και το πλήρωνε κάθε φορά που η Χάποελ έφτανε στο «ζωγραφιστό».

Η τέταρτη περίοδος ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΚ με τον Ράντλ να μειώνει την διαφορά στους 6 πόντους. Ο ίδιος παίκτης έδωσε και άλλες ελπίδες για την ομάδα του Ηλία Ζούρου. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Βάνγουιν να στέλνει την διαφορά στο +10. Ο Τζάστιν Σμίθ με 1/2 βολές έστειλε την διαφορά στους 11 πόντους. Το παιχνίδι δεν άλλαξε με την Χάποελ να παίρνει την νίκη στο τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 23-26, 23-12, 14-13,  19-17

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα