Χάποελ – ΑΕΚ 64-55: Πλήρωσε λάθη και κούραση (hls)

Μετά από μία καταστροφική πρώτη περίοδο, όπου είδε τη Χάποελ να ξεφεύγει με διαφορά 20 πόντων (26-6), η ομάδα του Ηλία Καντζούρη έβγαλε αντίδραση και σταδιακά άρχισε να δείχνει το καλό της πρόσωπο.

Με έμφαση στην άμυνα, η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει πολύ χαμηλά τη Χάποελ (10-18) και σταδιακά να «ροκανίσει» τη διαφορά. Η αντεπίθεση της «Ένωσης» συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, όπου κατάφερε να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής (46-45), βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι, προτού ο Κάρινγκτον γράψει τον επίλογο του δεκαλέπτου με τρίποντο

(49-45).

Η ΑΕΚ απάντησε με το ίδιο… νόμισμα, με τρίποντο του Μάιλς και πλησίασε ξανά στον πόντο (49-48), όμως ακολούθησαν διαδοχικά άστοχα σουτ και λάθη από την πλευρά των παικτών του Ηλία Καντζούρη, κάτι που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα οι γηπεδούχοι. Η Χάποελ κατάφερε να «χτίσει» εκ νέου διαφορά ασφαλείας (60-37) και αυτή τη φορά τη διαχειρίστηκε σωστά, αφού η ΑΕΚ είχε μείνει από ενέργεια, κάνοντας έτσι το 1-0 στη σειρά.

Πλέον, η «Ένωση» καλείται να υπερασπιστεί την έδρα της (12/4, 17:30), προκειμένου να επιστρέψει τη σειρά στα Ιεροσόλυμα και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στα ημιτελικά του Basketball Champions League.

Τα δεκάλεπτα: 26-6, 36-25, 49-45, 64-55.

Δείτε ΕΔΩ τη στατιστική του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα