Χάντερσφιλντ-Νότινγχαμ Φόρεστ 0-1: Η Νότινγχαμ στην Premier League (hls)

Η Χάντερσφιλντ επέλεξε να μείνει πίσω από τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και να αναζητήσει σε αντεπιθέσεις κάποια ευκαιρία, γεγονός που δυσκόλεψε τη δημιουργία της Φόρεστ έχοντας απέναντι της πολύ κλειστά και κοντά στην περιοχή του Νίκολς τη διπλή ζώνη άμυνας των τυπικά γηπεδούχων. Ο Γιέιτς δημιούργησε δύο καλές στιγμές πρώτα μετά από εκτέλεση φάουλ και με κεφαλιά άουτ στο 12′ και στη συνέχεια με άστοχο σουτ έξω από την περιοχή. Η Χάντερσφιλντ είχε την καλύτερη στιγμή της στο πρώτο 45λεπτο με προσπάθεια του Γουόρντ, Το 0-1 του πρώτου μέρους διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Κόλγουιλ στην προσπάθειά

του να απομακρύνει μετά από σέντρα-σουτ που επιχείρησε ο Γκάρνερ στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Χάντερσφιλντ αντεπιτέθηκε στην επανάληψη, είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και πίεσε αρκετά για να φτάσει σε γκολ ισοφάρισης, χωρίς αποτέλεσμα και με τον Ο’ Μπράιεν να έχει την καλύτερη στιγμή της στο 3ο λεπτό του επιπλέον χρόνου στο ματς.

Η Νότινγχαμ Φόρεστ επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 23 χρόνια και θα βάλει στα ταμεία της 200 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερα εκ των οποίων προκύπτουν από την τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα