Χανιά-ΟΦΗ 3-5: Ματσάρα στα “Περιβόλια” και πρόκριση με Μοσκέρα

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0, εκτός έδρας, στα “Περιβόλια” με αντίπαλο τα Χανιά. Η συνέχεια πάντως, στο β’ μέρος δεν αποδείχτηκε και τόσο εύκολη για την ομάδα του Νταμπράουσκας καθώς τα Χανιά ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικά και μέσα σε δύο λεπτά (50’ και 52’) ισοφάρισαν σε 2-2 και μπήκαν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Από εκεί και μετά όμως, ο Μοσκέρα

που πέρασε στο παιχνίδι στο 57’ αποδείχτηκε καθοριστικός παράγοντας για να πάρει την πρόκριση ο ΟΦΗ.

Στα “Περιβόλια” έγινε σπουδαίο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ σο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0. Στο 29′ ο Αμπάντα με ένα καταπληκτικό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 43′ έγινε το 0-2.

Μετά από κόρνερ, ο Βούρος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Φελίπε έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο, τα Χανιά θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει, ο Μπάουμαν κράτησε το μηδέν στην εστία του τόσο στο 32′ (σε κεφαλιά του Νίκολιτς) όσο και στο 45′, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανουσάκη.

Ισοφάρισαν τα Χανιά

Τα Χανιά μπήκαν δυνατά στο β΄μέρος και μέσα σε δύο λεπτά μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Στο 50′ ο Μάναλης βρήκε τον Ελευθεριάδη που μείωσε σε 1-2 και στο 52′ ο Μανουσάκης έκανε το 2-2. Το παιχνίδι και η υπόθεση πρόκριση ήταν ξανά από την αρχή…

Η είσοδος του Μοσκέρα

Στο 57′ ο Νταμπράουσκας έβαλε στο παιχνίδι τον Μοσκέρα. Ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής στις φάσεις που ακολούθησαν και ήταν καθοριστικός για τη νίκη και την πρόκριση του ΟΦΗ.

Στο 61′ με πλασέ έκανε το 2-3 και στο 64′ σκόραρε για το 2-4. Τα Χανιά μείωσαν εκ νέου με τον Σερβιλάκη ο οποίος στο 67′ έκανε το 3-4 με τους γηπεδούχους να είναι και πάλι μέσα στο παιχνίδι.

Στο 78′ ο Μοσκέρα έδωσε την ασίστ στον Ριέρα για το 3-5.

Το 3-5 δεν άλλαξε στη συνέχεια, ήταν το τελικό σκορ.

Στο 81′ ο Μανουσάκης είχε την ευκαιρία να μειώσει εκ νέου για τα Χανιά, ο Μπάουμαν απέκρουσε. Στο 84’ ο Μεγιάδο είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο ΟΦΗ συνέχισε με 10 παίκτες μέχρι τη λήξη.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τον ΟΦΗ με τη νίκη και την πρόκριση σε ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα