Μπάγερν Μονάχου: Ιστορικό ρεκόρ ο Τόμας Μίλερ

Ιστορία έγραψε ο Τόμας Μίλερ στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 3-0 απέναντι στην Φράιμπουργκ. Ο Μίλερ έφυγε νικητής από τον αγωνιστικό χώρο για 322η φορά στην καριέρα του στην Μπούντεσλιγκα.

Πλέον έχει τις περισσότερες νίκες στην ιστορία μαζί με τον συμπαίκτη του στους Βαυαρούς, Μάνουελ Νόιερ και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα τον περάσει.

322- Thomas Müller has celebrated his 322nd victory, in what was his 448th Bundesliga game; equalling the Bundesliga

record of Manuel Neuer for the most wins in the competition’s history. Champion. #FCBSCF @esmuellert_ pic.twitter.com/Re8JwcGiNA

— OptaFranz (@OptaFranz) October 8, 2023

Ο Μιλερ χρειάστηκε 30 παιχνίδια λιγότερα από τον Νόιερ για να φτάσει σε αυτό το νούμερο κυρίως γιατί ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει παίξει και μερικά χρόνια με την Σάλκε.

Ο Μίλερ τα κατάφερε στο ματς νούμερο 448 ενώ ο Νόιερ στο ματς νούμερο 478.

Rekordsieger Thomas Müller!

322 Siege mit dem FC Bayern in 448 Bundesliga-Spielen – das ist eingestellter Rekord. Nur Manuel Neuer feierte in der BL-Historie ebenso viele Siege. #skybuli pic.twitter.com/IZTqUdPCfl

Sky Sport (@SkySportDE) October 8, 2023

Ο Μίλερ από την περασμένη χρονιά είναι και ο παίκτης με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία της Μπούντεσλιγκα καθώς έχει κατακτήσει δώδεκα τίτλους, είναι ήδη ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες με έναν σύλλογο ενώ απέχει 25 παιχνίδια από το να γίνει και ο παίκτης με τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία της Μπάγερν. Ο θρυλικός τερματοφύλακας Ζεπ Μάιερ είχε φορέσει την φανέλα των Βαυαρών σε 473 ματς για την Μπούντεσλιγκα και ο Μίλερ είναι στα 448.

Keywords
Τυχαία Θέματα