Χάνει τη σεζόν ο Τζαμάλ Τζόουνς

Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν βγαίνει ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί αύριο σε επέμβαση στο γόνατο, θα μείνει για 3-4 μήνες εκτός παρκέ, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο μέρος της σεζόν και τα παιχνίδια του "Δικεφάλου", αρχής γενομένης από το παιχνίδι (5/3/) με την ΑΕΚ,
το πρώτο από τα δύο για το Basketball Champions League.
Η επέμβαση στον αθλητή γίνεται για να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον χόνδρο. Εδώ και καιρό ο παίκτης είχε ενοχλήσεις και με συντήρηση ήταν στα παιχνίδια, το πρόβλημα όμως πλέον δεν μπορούσε να αντιμετωπισθεί αλλιώς.
"Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει το ματς το αυριανό αυτή είναι η πραγματικότητα και θα δώσουμε πολύ μεγάλη έμφαση εκεί. Θα δούμε τι δυνατότητες, ουσιαστικές, υπάρχουν για το αν θα προχωρήσουμε σε απόκτηση ενός άλλου παίκτη και αν δεν υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες θα πρέπει μέσα από το ήδη υπάρχον ρόστερ να καλύψουμε και το κενό του", είπε (4/3) ο Παπαθεοδώρου απαντώντας (στη media day της ομάδας) σε σχετική ερώτηση για την περίπτωση απόκτησης ενός άλλου παίκτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα