IGN Greece: Reviews Φεβρουαρίου 2019

Εσείς τι επιλέξατε να παίξετε;

Super Treasure Arena Review (Switch) - Διανομή: Headup Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Μία συμπαθητική indie εναλλακτική για local multiplayer, αλλά μέχρι εκεί. Το ζήτημα είναι πως υπάρχουν τόσες άλλες επιλογές εκεί έξω που δύσκολα θα το προτιμήσει κάποιος, ειδικά αν αναλογιστούμε το μηδενικό single-player περιεχόμενο. Ίσως ο developer να έπρεπε να εξετάσει και την προοπτική των mobile συσκευών,

που το Super Treasure Arena θα ταίριαζε, κατ’ εμάς, περισσότερο. Μέχρι τότε, δε βρίσκουμε κάποιο νόημα να μην προτιμήσετε την αρχική (δωρεάν) flash έκδοση του διαδικτύου.

Animal Super Squad Review (XONE) - Διανομή: Digerati Distribution

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνοψίζοντας, το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Pewdiepie με την DoubleMoose Games είναι ικανοποιητικότατο. Ένα παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις, rage και στιγμές απελπισίας που ανταποκρίνεται σε ότι προσδοκίες μπορεί να έχουμε από ένα game του Pewdiepie. Με το κατάλληλο επίπεδο δυσκολίας, μία ευρεία γκάμα από collectables, αρκετά levels με δυνατότητα να δημιουργήσετε και τα δικά σας και μόνη ατέλεια το μικρό ψεγάδι που προαναφέραμε στα γραφικά, το Animal Super Squad είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο είδος του.

DreamWorks Dragons Dawn of New Riders Review (XONE) - Διανομή: Bandai Namco Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το DreamWorks Dragons Dawn of New Riders θα σας κρατήσει ευχάριστη συντροφιά για ένα απόγευμα, αλλά είναι δεδομένο ότι πολύ σύντομα θα σβηστεί από τη μνήμη σας... Δεν διαθέτει κάποιο σοβαρό ελάττωμα, πέρα από το αδιάφορο σενάριο του, αλλά ούτε και κάποιο σοβαρό προτέρημα. Οι λάτρεις του The Legend of Zelda, αλλά και όσοι αρέσκονται σε τέτοιου τύπου Action-Adventures αξίζει να το δοκιμάσουν αν το βρουν σε κάποια προσφορά.

Mega Man 11 Review (XONE) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Στην περίπτωση του Mega Man 11 η Capcom καταφέρνει κάτι που επί σειρά ετών φάνταζε ακατόρθωτο. Όταν ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς απέτυχε να την αναζωογονήσει με το απογοητευτικό Mighty No. 9 είχαμε χάσει κάθε ελπίδα. Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε, καθώς υπό τις εντολές του Koji Oda η Capcom αναζωογονεί το παραδοσιακό gameplay της σειράς και μας χαρίζει ένα ελκυστικότατο Action/Platformer. To Mega Man 11 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία κεφάλαια της σειράς και παράλληλα θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή της.

Bloodstained: Curse of the Moon Review (XONE)

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Bloodstained: Curse of the Moon έχει όλη την μαγεία των Castlevania του NES και είναι ικανό να σας ταξιδέψει στην χρυσή εποχή των 8-bit. Οι εμφανείς ομοιότητες του με το Castlevania III αποτελούν ταυτόχρονα ευλογία και κατάρα, ευλογία γιατί έχουμε πολύ καιρό να δούμε ένα old-school Castlevania και κατάρα γιατί η Inti Creates φτάνει πολλές φορές στο σημείο να αντιγράψει τις αλησμόνητες δημιουργίες της Konami. Τουλάχιστον στα δικά μας μάτια τα προτερήματα του Bloodstained: Curse of the Moon είναι πολύ περισσότερα από τα μειονεκτήματά του και ως εκ τούτου δεν έχουμε παρά να το προτείνουμε ανεπιφύλακτα στους νοσταλγούς των 8-bit Castlevania.

Kingdom Hearts III Review (PS4) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Μετά από χρόνια αναμονής, το Kingdom Hearts III είναι επιτέλους εδώ και είναι όσα ελπίζαμε και ακόμα παραπάνω. Παρά το γεγονός ότι η ιστορία της σειράς πλέον έχει το μέγεθος δεκάτομης εγκυκλοπαίδειας, η αφήγηση του Kingdom Hearts III κατάφερε να είναι ικανοποιητική, πατώντας πάνω σε αυτά που μας έκαναν να την αγαπήσουμε την πρώτη φορά, τόσα χρόνια πριν. Το gameplay εκμοντερνίστηκε και εμπλουτίστηκε χωρίς να χάσει την ουσία του και οι κόσμοι της Disney, ένα βασικό κομμάτι της ταυτότητας της σειράς, είναι ίσως ομορφότεροι και πιο εντυπωσιακοί από ποτέ. Ακόμα και ο οπτικοακουστικός τομέας, κατορθώνει να συλλάβει πλήρως αυτή την ιδιαίτερη μαγεία του Kingdom Hearts και να την μεταφέρει από τις αρχές τις χιλιετίας στο σήμερα, αποδίδοντας ταυτόχρονα φόρο τιμής σε προηγούμενους τίτλους.

Robothorium Review (Switch) - Διανομή: Goblinz Studio

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Όλο το Robothorium είναι ένα “ναι μεν, αλλά…”. Ωραία ιδέα για ιστορία, μέτρια απόδοση. Non-linear περιεχόμενο, χωρίς ουσιαστική βαρύτητα δε. Αναλυτικές πληροφορίες στις (χρονοβόρες) μάχες, αλλά μας έφαγε η αποκρυπτογράφηση. Τεχνικά σωστό leveling με πληθώρα εξοπλισμού, όμως η δυνατότητα αγοράς έτοιμων ρομπότ στο πρέπον επίπεδο το καθιστά σχεδόν ανούσιο. Διάολε, ακόμα και στα προβλήματα, έχουμε ένα bug-cheat που σας επιτρέπει να μην παλέψετε ούτε μία φορά, αλλά ποιο το νόημα να παίξετε τότε και να μη δείτε το movie από το YouTube;

Nintendo Labo Variety Kit Review - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Πρακτικά, έχουμε πολλά μικρά είδη παιχνιδιών μέσα σε ένα cartridge, όπως ένα παλιό arcade με τη διαφορά ότι εμείς φτιάχνουμε τη βάση του! Θεωρώ ότι η κίνηση της έκδοσης διαφορετικών σετ Nintendo Labo είναι λίγο υπερβολική, μιας και με ένα cartridge και με την έκδοση μόνο των αξεσουάρ σε διαφορετικά πακέτα, δεν θα χρειαζόταν να αγοραστεί πολλές φορές ο ίδιος τίτλος μόνο και μόνο για να γίνουν διαφορετικές κατασκευές με χρήση αντίστοιχων οδηγιών.

Ace Combat 7: Skies Unknown (PS4) - Διανομή: Bandai Namco Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:Με λίγα λόγια το Ace Combat 7: Skies Unknown κάνει μία πολύ δυνατή επιστροφή στην τωρινή γενιά κονσολών και δείχνει την αγάπη της εταιρείας για το franchise όπου πέντε χρόνια μετά το "κακό" Infinity, όχι μόνο παραδίδει κάτι δυνατό αλλά έδωσε και την δυνατότητα μέσω των προ-παραγγελιών σε παλιούς και νέους παίκτες να θυμηθούν γεγονότα από προηγούμενα Ace Combat μέσω του Ace Combat 5: The Unsung War στο PlayStation 4 και του Ace Combat 6: Fires of Liberation στο Xbox One.Yakuza Kiwami Review (PC) - Διανομή: SEGA

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Παρά το κάπως επαναλαμβανόμενο gameplay του το Yakuza Kiwami παραμένει ένα αξιόλογο remake που υπόσχεται να σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το φινάλε του. Οι διαφορές μεταξύ της console και της PC έκδοσής του, είναι μηδαμινές σε επίπεδο περιεχομένου, αλλά χαοτικές σε τεχνικό επίπεδο, καθώς η Sega προέβη στο καλύτερο δυνατό optimization. To αν η κυκλοφορία αυτή δικαιολογεί ένα δεύτερο playthrough, στην περίπτωση που είχατε ήδη ασχοληθεί με το Yakuza Kiwami στο PS4, είναι ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Κατά την ταπεινή μας άποψη όλα εξαρτώνται από το πόσο πολύ αγαπάτε τη σειρά. Εάν ανήκετε στους λάτρεις της, όπως εμείς, τότε προφανώς δεν τίθεται θέμα. Από την άλλη, όσοι τώρα αποφασίζουν να κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο Kamurocho και θέλουν να ζήσουν την επική περιπέτεια του Kazuma Kiryu, καλό θα είναι να προτιμήσουν την PC έκδοση του παιχνιδιού, η οποία όχι μόνο διαπρέπει σε τεχνικό επίπεδο, αλλά διατίθεται και σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Thief Simulator Review (PC) - Διανομή: PlayWay

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Thief Simulator παίρνει μια ανάλαφρη προσέγγιση σε ένα ευαίσθητο θέμα. H μεγάλη ποικιλία αποστόλων και minigames σε παρακινεί να μαθαίνεις συνέχεια νέους τρόπους να λύσεις τα προβλήματα που σου παρουσιάζει, τόσο το περιβάλλον όσο και οι κωμικά απρόβλεπτοι ένοικοι. O τίτλος φαίνεται να κάθεται πάνω σε ένα αφάνες βάθος μηχανισμών που είναι πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον. Στο τεχνικό κομμάτι είναι επιεικές να πούμε ότι ο τίτλος δεν είναι polished κάτι που αναπάντεχα προσθέτει στο κωμικό στοιχείο του δημιουργήματος της Noble Muffins.

God Eater 3 Review (PS4) - Διανομή: Bandai Namco Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Γενικότερα το God Eater 3 σαν σύνολο είναι αποδοτικό. Έχει σταθερή ροή και είναι γρήγορο. Η βάση της ιστορίας είναι καλή αλλά δεινοπαθεί στη γλώσσα των μέτριων διαλόγων, αδυνατώντας να προσφέρει την εκφραστική ένταση που έχουμε συνηθίσει από τα Action JRPG. Ομοίως και στους χαρακτήρες οι οποίοι έχουν σκιαγραφηθεί αδρά. Όμως ο τίτλος δεν οδηγείται σε απομόνωση γιατί το σκέλος της μάχης είναι αρκετά καλοφτιαγμένο και καθίσταται ικανό (έως ένα σημείο) να αναπληρώσει τις σεναριακές παρατυπίες. Δεν υστερεί σε in-game δραστηριότητες και στο κομμάτι του build up και crafting υπάρχει πλούτος διαβαθμίσεων στις επιλογές. Οι μάχες είναι διασκεδαστικές και υπάρχει ελευθερία κινήσεων. Σε συνδυασμό με τα νέα features αποκτούν μια ακόμα πιο ζωηρή απόχρωση. Στο multiplayer δεν συναντήσαμε προβλήματα. Υπάρχει γρήγορο matchmaking, αν και οι αποστολές θα μπορούσαν να είναι πιο σύνθετες ώστε να μην εκπέσει εν καιρώ σε αδράνεια.

Energy Cycle Edge Review (PSVita) - Διανομή: Sometimes You

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.2, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Εάν ψάχνετε για ένα οικονομικό Puzzle game με υψηλό βαθμό πρόκλησης, τότε το Energy Cycle Edge αποτελεί μιας πρώτης τάξεως επιλογή. To sequel του Energy Cycle αποτελεί επίσης μια εξαιρετική πρόταση αγοράς για τους κυνηγούς των Achievements/Trophies. Είναι κρίμα πάντως που οι developers δεν μερίμνησαν για την προσθήκη των online leaderboards και δεν φρόντισαν να αξιοποιήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του PS Vita και κυρίως την οθόνη αφής του.

Achtung! Cthulhu Tactics Review (Switch)

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Αν και αξιοπρεπέστατο στο σύνολό του, το Achtung! Cthulhu Tactics δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα αξιοσημείωτο. Η μη αξιοποίηση του μύθου του Lovecraft είναι κατά τη γνώμη μας το μεγαλύτερο έγκλημά του, καθώς θα μπορούσε να μεταμορφώσει αυτόν τον φαινομενικά αδιάφορο τίτλο σε ένα εξαιρετικά horror game. Έχοντας πει αυτό, αν ψάχνετε για ένα turn-based strategy game στο Switch, μπορείτε να βρείτε πολύ χειρότερα από το συγκεκριμένο. Από την άλλη, μπορείτε να βρείτε και πολύ καλύτερα…

Jump Force Review (PC) - Διανομή: Bandai Namco Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.2, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Το Jump Force είχε όλα τα φόντα να γίνει σημείο αναφοράς για τους απανταχού otakus. Τα κατά τ’ άλλα υπέροχα γραφικά, αμαυρώνονται πρωτίστως από την ανεξήγητη επιλογή των δημιουργών για αμετάβλητες εκφράσεις προσώπου και δευτερευόντως από τα λάθη στο animation. Στο story, παρότι έχει δοθεί βάση και δικαιολογούμε την απλοϊκότητα του σεναρίου, το progression του καταντάει επαναλαμβανόμενο και μονότονο. Επίσης μεγάλη αστοχία, ότι το μεγαλύτερο μέρος των interactions του είναι χωρίς voice acting. Τουλάχιστον οι διάλογοι είναι από αδιάφοροι έως πολύ καλοί. Το διαθέσιμο ρόστερ (και χωρίς να έχουμε πληροφορίες για τα επερχόμενα DLC εννέα χαρακτήρων) παρόλο που είναι πλούσιο και προσφέρει ποικιλία, μοιάζει ελλιπές- ειδικά για κυκλοφορία αφιερωμένη στα 50 χρόνια του περιοδικού- καθώς εστιάζει σε τέσσερις σειρές κυρίως, αφήνοντας στην απέξω μεγάλα ονόματα. Στα θετικά, οι μάχες, η “καρδιά” κάθε Fighting δηλαδή, είναι ευχάριστες, γεμάτες δράση, φανταχτερά skills και με επικές ανατροπές. Οι ιδιαίτεροι διάλογοι στα openings τους (και οι απίστευτα πετυχημένες αντιδράσεις ενός ερωτύλου μάγειρα!), θα σας κάνουν να δοκιμάσετε κάθε πιθανό και απίθανο ματσάρισμα στις offline battles. Ακόμα και η εμπειρία του online ήταν θετικότατη, παρά τα μικρά, αλλά συχνά, fps drops. All in all, το Jump Force ακόμα και με τις σημαντικές αβλεψίες του, είναι μια τίμια δημιουργία. Αλλά όταν στοχεύεις στο αριστούργημα, το “τίμιο” είναι πολύ λίγο.

Jurassic World Evolution Review (PC)

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.4, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Η Frontier Developments δημιούργησε το Jurassic World Evolution χωρίς να υποστηρίξει την τελευταία λέξη του τίτλου της. Σχεδιαστικά, τα γραφικά του αλλά και οι δεινόσαυροι που είναι το κεντρικό θέμα, είναι εξαιρετικά, αλλά πολύ γρήγορα θα βρεθείτε σε θέση χωρίς προκλήσεις και πολύ γρήγορα χωρίς κίνητρο για να συνεχίσετε. Είστε απλά ένας θεατής, χωρίς ιδιαίτερο ρόλο στο παιχνίδι και τα πέντε συνολικά πάρκα που βρίσκονται στη διάθεσή σας ξαφνικά μοιάζουν να είναι ίδια, λόγω των πολλών και αφόρητων επαναλήψεων. Μπορείτε κάλλιστα να το δοκιμάσετε, για να δείτε από μόνοι σας αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αλλά δεν θα σας παρεξηγήσουμε αν κάπου στη μέση το παρατήσετε.

Psychedelica of the Black Butterfly Review (PC) - Διανομή: Intragames

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Psychedelica of the Black Butterfly αποδείχθηκε ένας πολύ όμορφος τίτλος ιδιαίτερα για τους λάτρεις του μυστηρίου, της ιστορίας και γενικότερα των visual novels. Οι χαρακτήρες έχουν τον τρόπο τους να δένονται μαζί σας, μέσω των διαλόγων, της μουσικής και των καλοσχεδιασμένων χαρακτήρων. Η εμπειρία μας ήταν ευχάριστα όμορφη και με βεβαιότητα μπορούμε να σας τον προτείνουμε εάν σκέφτεστε μία ενδεχόμενη αγορά.

Call of Cthulhu Review (ΧΟΝΕ) - Διανομή: IGE

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Παρά τα μετριοπαθή production values και κάποιες “αστοχίες” στο character progression το Call of Cthulhu δύσκολα θα αφήσει ασυγκίνητους τους αναγνώστες του H.P Lovecraft. Τα όσα ζήσαμε στις 10 περίπου ώρες που διήρκεσε το playthrough μας έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας και ήδη νιώθουμε τους Μεγάλους Παλαιούς να μας “καλούν” για ένα δεύτερο playthrough. Αν αποφασίσετε και εσείς να ασχοληθείτε μαζί του, ευχόμαστε να σας προστατέψει το Πρεσβύτερο Σημάδι...

Wargroove Review (XONE) - Διανομή: Chucklefish

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Η αλήθεια είναι πως η Chucklefish μας έχει κακομάθει με games όπως το Stardew Valley ή το Starbound και δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από αυτό που είναι το Wargroove. Ένα παιχνίδι που είναι value for money, too much value για την ακρίβεια, με όμορφη εμφάνιση, διάρκεια που ξεπερνά τις 15 ώρες στο campaign και πολλά εναλλακτικά game modes που θα ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος τόσο όσον αφορά το σενάριο όσο και όσον αφορά την πρόκληση ή την ανάγκη για δημιουργικότητα και multiplayer. Το Wargroove ανήκει επίσης στην κατηγορία Xbox Play Anywhere, κάτι που βάζει ακόμα ένα check στη λίστα με τα θετικά του γνωρίσματα.

SteelSeries Rival 650 Wireless Gaming Mouse Review - Διανομή: IGE

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Η SteelSeries προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ποντίκι για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα κάτι που λόγω του είδους του περιφερειακού είναι αδύνατον, αλλά η προσπάθεια είναι παραπάνω από καλή. Αναμφισβήτητα είναι ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάθε gamer και προσφέρει ακρίβεια και αξιοπιστία. Ακόμα πιο σίγουρο είναι πως στο είδος του δηλαδή των μεγάλων, βαριών ασύρματων ποντικιών είναι ο φετινός... Heavyweight Champion μέχρι τουλάχιστον κάποιο άλλο να το προκαλέσει για τον τίτλο.

Aragami: Shadow Edition Review (Switch) - Διανομή: Merge Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Aragami: Shadow Edition είναι μια τιμιότατη, αρκετά challenging και ατόφια Stealth δημιουργία, φτιαγμένη από fans για τους fans του είδους. Η ωραία ιστορία, το έξτρα DLC campaign, η εξαιρετική μουσική και η ποικιλία στο στυλ παιχνιδιού αποτελούν τα δυνατά χαρτιά του τίτλου. Όμως πληρώνει- στο Switch τουλάχιστον- το unrefined οπτικό αποτέλεσμα (παρά το όμορφο artwork), το μέτριο animation και τις λίγες (μεν) κακοτεχνίες που ήταν ικανές (δε), εκεί που σφίγγουν τα γάλατα, να μας κοστίσουν σε κόπο και χρόνο. Και μην ξεχνάμε πως πρόκειται ουσιαστικά για “κομπλέ” έκδοση, κοντά τρία χρόνια μετά το αρχικό release. Στα μάτια μας τουλάχιστον, υπήρχε χρόνος ώστε το port να είναι άριστο. Παρ’ ολ’ αυτά όμως, το απολαύσαμε και πιστεύουμε πως το ίδιο θα ισχύσει και για όσους αγαπάνε το genre.

11-11: Memories Retold Review (PS4) - Διανομή: Bandai Namco

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το 11-11: Memories Retold είναι μια σπάνια περίπτωση, καθώς συνδυάζει το εντυπωσιακό περιτύλιγμα με την ουσία. Είναι ένα game που θα πρέπει τόσο να το δείτε, λόγω του μοναδικού art style του, όσο και να το ζήσετε. Το πιθανότερο είναι ότι θα βγείτε σοφότεροι από αυτό και θα καταλάβετε, όπως και οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει...

Pikuniku Review (Switch) - Διανομή: Devolver Digital

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.2, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Pikuniku είναι ένα platformer που ξεχειλίζει από γοητεία και χιούμορ. Παρά το γεγονός ότι το μικρό budget των developers είναι εμφανές, αυτό αναπληρώνεται πλήρως με τον πανέξυπνο σχεδιασμό του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ανατρέπει πολλούς πυλώνες των videogames, θυμίζοντας μας τίτλους όπως το Undertale, που κατάφεραν πολλά με ελάχιστους πόρους. Η μικρή του διάρκεια είναι κάτι που ίσως προβληματίσει κάποιους παίκτες, αλλά προσωπικά συμφωνούμε με αυτή την επιλογή, καθώς περισσότερες ώρες ενασχόλησης ίσως “πάλιωναν” το χιούμορ του.

Vane Review (PS4) - Διανομή: Friend & Foe

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Vane είναι ένας τίτλος που δεν είναι εύκολο να του βάλεις θετικό ή αρνητικό πρόσημο και αυτό γιατί δεν κινείται σε συνηθισμένα μονοπάτια αισθητικής. Για το μόνο που είμαστε σίγουροι είναι τα σημεία της κακουργίας του, που εντοπίζονται στον τεχνικό τομέα. Ο κακός χειρισμός κάμερας, τα δυσλειτουργικά controls και τα συχνά glitches, υπονομεύουν το gameplay και δημιουργούν κλίμα κούρασης αποθάρρυνσης και εκνευρισμού. Από την άλλη η όμορφη αισθητική του και ο ακουστικός τομέας έχουν ¨καθαρτική¨ επίδραση. Ωστόσο αυτές οι δύο αντίθετες πλευρές, εκπροσωπούν αμφότερες την πρώτη προσπάθεια μια καινούργιας ομάδας, που όταν καταφέρει να επιλύσει τα προβλήματα του προϊόντος της ώστε ως σύνολο να έχει συνοχή και ορθότητα, θα μπορέσει να δώσει αξιόλογους τίτλους στη βιομηχανία.

Resident Evil 2 (2019) Review (XONE) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

H Capcom θέτει νέα στάνταρ στην βιομηχανία για το τι εστί remake, καθώς μας χαρίζει μια “φρέσκια” έκδοση ενός κλασικού έπους. Κάποιοι αναχρονισμοί, όπως το item management, εξακολουθούν να υπάρχουν, ωστόσο κατά την άποψή μας η διαχείριση του inventory αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Resident Evil. Τα ψεγάδια σαν το προαναφερθέν δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να σας αποτρέψουν από το να προσθέσετε το Resident Evil 2 στη συλλογή σας, εκτός κι αν ανήκετε στους πολέμιους της σειράς. Πλέον ο διακαής μας πόθος είναι να δούμε και ένα αντίστοιχο remake για το Resident Evil 3...

Avenger Bird Review (Switch) - Διανομή: Ultimate Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 5.1, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Εντάξει, το Avenger Bird είναι ένα indie game και μάλιστα ένα indie game στην απίστευτα χαμηλή τιμή των δύο ευρώ (τέσσερα στο Steam). Επομένως είμασταν προετοιμασμένοι να συγχωρήσουμε αρκετές αστοχίες, αλλά όχι το γεγονός ότι, για να το πούμε ωμά, η ενασχόληση μαζί του δεν προσφέρει ούτε ένα ίχνος διασκέδασης. O εικαστικός τομέας είναι το μόνο στοιχείο που μας εντυπωσίασε θετικά, αλλά από μόνος του δεν αρκεί για να αντισταθμίσει όλα τα κακώς κείμενα.

IGN GreeceΚαταστρέφοντας μία κουζίνα στο Cooking SimulatorMetamorphosis - Teaser TrailerΈρχονται Dinosaur Druids στο Battle for Azeroth

Πηγή: IGN Greece

Keywords
ign, ign, playstation 4, xbox one, ps vita, resident evil, arena, switch, mobile, super, flash, games, rage, game, dragons, dawn, namco, μνήμη, legend, zelda, προσφορες, mega, capcom, βασεις, moon, iii, konami, ps4, disney, movie, σετ, nintendo, ace, unknown, franchise, infinity, playstation, liberation, xbox, yakuza, sega, noble, muffins, god, jrpg, build, νέα, features, energy, edge, psvita, puzzle, sequel, online, vita, cthulhu, tactics, συγκεκριμένο, jump, animation, voice, dlc, fighting, δραση, offline, fps, world, evolution, black, εμφάνιση, play, wireless, shadow, στυλ, memories, art, style, βγείτε, budget, ultimate, steam, cooking, money drop, Καλή Χρονιά, η ζωη ειναι ωραια, εξτρα, muffins, βγείτε, cthulhu, δυνατα, playstation 4, μνήμη, jrpg, ps vita, αξεσουαρ, γνωμη, θεμα, ιχνος, μουσικη, ονοματα, παιχνιδια, τα νεα, dlc, edge, flash, fps, games, game, iii, mega, ps4, ultimate, unknown, vita, αγαπη, αγορα, αγωνια, αδρανεια, αδρα, αισθητικη, αξιζει, απιστευτα, απλα, αφηγηση, βρειτε, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γλωσσα, γοητεια, δεδομενο, δευτερο, δεινοσαυροι, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, δοθει, δωσει, ευλογια, ευκολο, ευρω, υπαρχει, εκφρασεις, ελευθερια, ελπιδα, εμφάνιση, εξελιξη, εποχη, επρεπε, ετων, ζησετε, ιδεα, ιδια, ιδιο, ειδος, θετικο, κατασκευες, κινηση, κουζινα, κλιμα, λαθη, λογια, μαγεια, ματια, μικρο, μπορειτε, νοημα, οθονη, οθονη αφης, ομορφη, ουσιαστικα, ουσια, περιβαλλον, ποντικι, ροη, ποθος, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρομποτ, ρολο, σειρες, σεναριο, σετ, σιγουρο, συγκεκριμένο, συζητηση, συνεχεια, συντομα, σειρα, στυλ, τιμη, τρια, τιτλος, φτανει, φοντα, φορα, χειροτερα, χιουμορ, χρυση, χρονος, ωμα, ωρες, ace, ανηκει, animation, arena, art, super, budget, βηματα, black, mobile, bug, build, capcom, sequel, cooking, dawn, disney, dragons, ειδη, ειμασταν, energy, εννεα, puzzle, evolution, features, fighting, franchise, god, style, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, switch, κακος, κειμενα, κομματι, konami, κωμικα, legend, liberation, μεινει, memories, μια φορα, μοιαζει, moon, namco, infinity, nintendo, noble, offline, παιχνιδι, play, player, πληροφοριες, rage, resident evil, movie, school, sega, shadow, single, σωστο, tactics, online, θετικα, jump, wireless, world, yakuza, voice, zelda
Τυχαία Θέματα