Χάνει τη σεζόν ο Λεγκίκας

Εκτός για διάστημα 4-6 μηνών θα πρέπει να μείνει ο άτυχος Δημήτρης Λεγκίκας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, στη 2η περίοδο του αγώνα του Λαυρίου με τα Τρίκαλα το Σάββατο.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, η ΚΑΕ Λαύριο ενημέρωσε πως ο Λεγκίκας υπέστη σοβαρή ζημιά στο δεξί γόνατο, εξαιτίας της οποίας χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο αθλητής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, από τα αποτελέσματα της
οποίας θα φανεί τι ζημιά έχει υποστεί το γόνατό του. Ο 22χρονος Δημήτρης Λεγκίκας στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, έπεσε άτσαλα στο παρκέ και γύρισε το γόνατό του. Ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που άρχισε να κλαίει και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, υποβασταζόμενος, την ώρα που οι φίλαθλοι του Λαυρίου χάρισαν στο νεαρό ένα θερμό χειροκρότημα.

Ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για τον τραυματισμό του παίκτη του: «Σήμερα είναι μια πολύ περίεργη ημέρα. Θα ξεκινήσω και εγώ από τον τραυματισμό του Δημήτρη (σ.σ. Λεγκίκα), ένα παιδί νέο, ένας παίκτης ο οποίος από την Β’ Εθνική ήρθε να παίξει στην Α1 και έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Είχε ένα σοβαρό τραυματισμό ο οποίος, όπως πραγματικά είπε ο coach (σ.σ. Τακιανός), μας συγκλόνισε όλους, ιδιαίτερα ο τρόπος που τον βίωσε και ο ίδιος και τον ένιωθε. Θεωρώ ότι εκτός από ευχές για περαστικά, που είναι σίγουρο ότι του δίνουμε όλοι στην ομάδα, θα βοηθήσουμε να τον ξεπεράσει, διότι οι τραυματισμοί στον αθλητισμό υπάρχουν, αλλά υπάρχει και συνέχεια μετά από αυτούς. Εμείς θα είμαστε κοντά του όπως και αν χρειαστεί. Θα του δώσουμε την απαιτούμενη δύναμη, την οποία πρέπει πρώτα από όλα να έχει αυτός. Ό,τι δεν έχει, θα του το δώσουμε όλοι εμείς από κοντά, συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος για να επανέλθει στα γήπεδα και να συνεχίζει να παίζει καλό μπάσκετ. Είμαι στεναχωρημένος επειδή έχει προφανώς χτυπήσει σοβαρά, είναι ένα παιδί με μία καταπληκτική νοοτροπία, με φοβερό χαρακτήρα και είναι μεγάλο άδικο για ένα έναν επιπλέον λόγο για ένα παιδί που τώρα προσπαθεί να ξεκινήσει την καριέρα του στην μεγάλη κατηγορία να έχει έναν τέτοιο τραυματισμό».
Keywords
Τυχαία Θέματα