Χάμσικ: «Δεν σκέφτομαι τον Μαραντόνα»

Αποφασισμένος να μην αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί σε σκέψεις σχετικές με το ρεκόρ του Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε ο αρχηγός της Νάπολι Μάρεκ Χάμσικ, καθώς προτεραιότητα παραμένει η κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά το 1990.

Το γκολ του Σλοβάκου στο 3-0 επί της Κάλιαρι στις αρχές Οκτωβρίου ανέβασε τη συνολική συγκομιδή του για τους «παρτενοπέι» στα 114, ένα λιγότερο από τα τέρματα που είχε πετύχει ο θρυλικός Αργεντινός.

Εχουν περάσει επτά ματς χωρίς ο Χάμσικ
να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά, αν και παραδέχτηκε ότι σκέφτεται το ρεκόρ, επέμεινε ότι τον απασχολεί περισσότερο το σκουντέτο.

«Είναι αλήθεια ότι το ρεκόρ είναι ένα από τα πράγματα που με απασχολούν, αλλά από την αρχή σκόραρα συνέχεια. Αυτό θα συμβεί και τώρα. Τα γκολ θα έρθουν. Δεν αγχώνομαι», τόνισε ο 30χρονος μέσος.

«Περισσότερο σκέφτομαι την ομάδα και τα αποτελέσματα, αυτά μετρούν πιο πολύ από τους προσωπικούς στόχους. Είμαι χαρούμενος για τα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Το μόνο που με απασχολεί είναι ο τίτλος», υποστήριξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα