Χάμιλτον: “Ο Ράσελ κάνει εξαιρετική δουλεία, ελπίζω η Mercedes να γίνει σύντομα ανταγωνιστική”

Ο Τζορτζ Ράσελ έχει δουλέψει αρκετά στους τρείς πρώτους αγώνες της χρονιάς, σύμφωνα με τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1. Ο επτάκις φορές πρωταθλητής θεωρεί ότι ο Βρετανός πιλότος ήταν εξαιρετικός στο Grand Prix της Αυστραλίας. Θυμίζουμε ότι ο Ράσελ στον Αυστραλιανό αγώνα ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο, αφού κατέκτησε την τρίτη θέση.

“Είναι φανταστικό, κάνει απίστευτη δουλειά. Έκανε τρομερή δουλειά στη Μελβούρνη, είχε τέλεια θέση ήταν τόσο αφοσιωμένος

στους τρείς πρώτους αγώνες. Δουλεύει σκληρά, κάνει καταπληκτική δουλειά”, δήλωσε αρχικά ο 37χρονος πιλότος της γερμανικής εταιρείας.

Στη συνέχεια ο Χάμιλτον παραδέχθηκε ότι θα παραμείνει αισιόδοξος, παρ’ όλο που η W13 αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κυρίως στο κομμάτι των αναπηδήσεων και της ταχύτητας. Η Mercedes έχει πολλά θέματα να λύσει ως προς το μονοθέσιο, αλλά για την ωρα βρίσκεται στη 2η θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών.

“Προτιμώ να μείνω αισιόδοξος, απομένουν 20 αγώνες για την ολοκλήρωση της χρονιάς. Ελπίζω σύντομα η Mercedes να μπει στη μάχη για το πρωτάθλημα. Με τη μικρή εξέλιξη που κάνουμε, θα είμαστε ελάχιστα κοντά σε Ferrari και Red Bull, οι οποίες ακολουθούν τον ίδιο ρυθμό και βελτιώνουν το μονοθέσιο τους αντίστοιχα, δε θα είναι εύκολο. Ναι η διαφορά είναι πολύ μεγάλη αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμδε δρόμο ακόμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα