Χάινκες: «Αψογος επαγγελματίας ο Λεβαντόφσκι»

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχει δημιουργήσει στην Μπάγερν Μονάχου ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπως υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας Γιουπ Χάινκες, διαψεύδοντας τα σχετικά με τον Πολωνό δημιοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η «Bild» έγραψε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ότι ο 29χρονος επιθετικός είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Χάινκες, όταν ο τελευταίος του υπέδειξε την πτώση της απόδοσής του στις προπονήσεις.

«Μπορώ μόνο να σας πω ό,τι είπα και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Κάναμε μία πολύ καλή συζήτηση με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Δεν ανέφερα τίποτα για το περιεχόμενό της. Κατά τη γνώμη μου, ο Λεβαντόφσκι είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης και δεν πρόκειται να τον αγνοήσω εν όψει του αγώνα της Τρίτης με τη Ρεάλ», τόνισε ο Χάινκες.

«Μέχρι τώρα έχει πετύχει 39 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτός είναι ένας αριθμός που οι περισσότεροι επιθετικοί στην Ευρώπη απλά ονειρεύονται. Είχαμε μία πολύ θετική συζήτηση και ο Ρόμπερτ πάντα προπονείται καλά. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το νόημα του δημοσιεύματος», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα