Περιμένει άγρυπνες νύχτες ο Σπαλέτι

Άυπνος θα μείνει το επόμενο διάστημα ο προπονητής της Ιντερ Λουτσιάνο Σπαλέτι, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους (2-3).

Οι «νερατζούρι» έμειναν με δέκα παίκτες στο 18ο λεπτό μετά την αποβολή του Ματίας Βεσίνο και αφού είχαν δεχτεί το πρώτο γκολ των «μπιανκονέρι» από τον Ντάγκλας Κόστα. Ακολούθησε το τέρμα του Μάουρο Ικάρντι και το αυτογκόλ του Αντρέα Μπαρτζάλι που τους έδωσε το προβάδισμα.

Με
αυτογκόλ από τον Μίλαν Σκρίνιαρ έγινε το 2-2 για τη Γιουβέντους, ενώ ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έδωσε στους φιλοξενούμενους τη λύση και μαζί τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που θα κρατήσουν άγρυπνο τον Σπαλέτι.

«Οφείλω να πω την αλήθεια στους παίκτες μου. Δεν χρειάζεται να είναι πικραμένοι για αυτή την ήττα, ακριβώς επειδή το αποτέλεσμα δεν αντανακλά την εικόνα της αναμέτρησης. Δεν την αξίζαμε. Το ερώτημα είναι γιατί την υποστήκαμε τελικά. Αυτό είναι το ζήτημα», εξήγησε ο Ιταλός τεχνικός.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθούν οι παίκτες αυτό που συνέβη, αφού έτσι όπως έπαιξαν έπρεπε να έχουν μία ανταμοιβή. Αυτό το ματς σήμαινε πολλά για μας, για τους οπαδούς, για όλους. Θα χρειαστούν πολλές άγρυπνες νύχτες για να δεχτούμε το αποτέλεσμα και να διώξουμε από πάνω μας την απογοήτευση», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα