Χάινκες: «Αδιανόητη η παραχώρηση του Λεβαντόφσκι»

Αναντικατάστατος είναι για την Μπάγερν Μονάχου ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπως υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας Γιουπ Χάινκες, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι η διοίκηση θα επιτρέψει την παραχώρηση του Πολωνού.

255, 255);">Λέγεται ότι ο 29χρονος διεθνής έλυσε τη συνεργασία του με τον επί δεκαετία μάνατζέρ του Τσέζαρι Κουχάρσκι και λέγεται ότι θα συνεχίσει με τον Πίνι Ζάχαβι, έναν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Χάινκες πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη ότι ο Λεβαντόφσκι άλλαξε εκπρόσωπο για να φύγει από το Μόναχο: «Αυτή είναι η δική σας ερμηνεία. Για μένα, δεν σημαίνει κάτι κακό η αλλαγή ενός μάνατζερ. Δεν μπορώ να κρίνω τους λόγους»

«Δεν σημαίνει όμως και τίποτα για εμάς τους υπόλοιπους. Γνωρίζω πολύ καλά τους διοικούντες και το πώς λειτουργούν και δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί τους για το θέμα μέχρι τώρα. Η Μπάγερν δεν είναι σύλλογος που πουλάει παίκτες. Οι κορυφαίοι μένουν εδώ. Δεν μπορώ λοιπόν να φανταστώ ότι ο Λεβαντόφσκι θα φύγει», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Novasports
Χάινκες, Αδιανόητη, Λεβαντόφσκι,chainkes, adianoiti, levantofski