Χ. Δώνης: «Πρέπει ν’ αντιδράσουμε και να δείξουμε πράγματα»


Κατήφης κι εμφανέστατα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Χρήστος Δώνης στις δηλώσεις του μετά το ματς. Αρχικά στην ερώτηση για το αν ανακοίνωσε κάτι στ’ αποδυτήρια ο τεχνικός του Παναθηναϊκού απάντησε: «Ουσιαστικά μας είπε πως είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μας. Είναι η πιο δύσκολη μέρα όσο καιρό βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να σταθούμε δυνατοί» και συνέχισε απαντώντας στο αν θεωρεί
πως είναι λύση η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας: «Σίγουρα δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος για να κρίνω αν πρέπει να μείνει ή όχι. Υπάρχει διοίκηση ... Αυτό είναι το λιγότερο. Εμείς μπαίνουμε και παίζουμε, εμείς πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω, να σκυλιάζουμε περισσότερο. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς άλλαξαν τα πράγματα από την προετοιμασία και μετά».

Για το τί μπορεί να πει για την κατάσταση της ομάδας προς τον κόσμο: «Δεν ξέρω ... Οι οπαδοί δε θέλουν λόγια, μόνον πράξεις. Το μόνον εύκολο είναι να υποσχεθώ. Δεν είναι έτσι. Πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε πράγματα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε μας περιμένει δύσκολο ματς»

Για την εικόνα συγκεκριμένων συμπαικτών του που εν αντιθέσει με την προετοιμασία εμφανίστηκαν στο πρωτάθλημα δίχως ενέργεια και πάθος:«Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να κρίνω συμπαίκτες μου. Η νοοτροπία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν είναι ομάδα να ρίχνει ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Για το αν έχουν αναλάβει κάποια πρωτοβουλία οι αρχηγοί: «Με τη διακοπή της Εθνικής κάναμε πολλές ομιίες αλλά όπως είδα και πριν στην πράξη τα χαλάμε. Θα πρέπει να βρούμε αντίδοτο γιατί δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζουμε σ’ αυτά τα τρια ματς πρωταθλήματος»

Για την αντιδιαστολή της εικόνας που είχε η ομάδα στην προετοιμασία με αυτήν του πρωταθλήματος: «Σίγουρα κάναμε μια καλή προετοιμασία. Αυτό δεν το θυμάται κανείς ουσιαστικά γιατί δε μας δίνει τίποτα, ούτε πόντους ούτε τίποτα. Έχουμε κάνει πολλές ομιλίες με όλους αλλά δε βρίσκουμε λύση μέχρι στιγμής».

Για την ιδιαιτερότητα που υπάρχει με τον πατέρα του να βρίσκεται στη θέση του προπονητή: «Το έχω συνηθίσει δε με επηρεάζει πλέον. Δε θα κάτσουμε να ασχοληθούμε αυτήν τη στιγμή με κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα που πρέπει να λύσουμε για να προχωρήσει η ομάδα γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι ούτε ο Δώνης ούτε κανένα πρόσωπο»

Κι ολοκλήρωσε μιλώντας για το ντέρμπι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό: «Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε να βρούμε τί φταίει γαιτί τα πράγματα δεν είναι εύκολα δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν είναι εύκολα θα πρέπει να δούμε τί θα γίνει».
Keywords
Τυχαία Θέματα