Ακόμη μπαίνουν γκολ στο Πριγκιπάτο, νίκη 4-3 για την Μαρσέιγ

Ανατροπές και πολλά γκολ επιφύλαξε το ντέρμπι που έκλεισε την 5η αγωνιστική στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η Μαρσέιγ δείχνει ότι είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει την φετινή περίοδο, καθώς πέτυχε την 3η σερί νίκη της και απέχει πλέον 2 βαθμούς από την κορυφή και την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΡΣΕΙΓ 3-4
Προβληματικές και οι δύο άμυνες, τουλάχιστον πρόσφεραν θέαμα στο «Λουί Ντε», στο ντέρμπι που έκλεισε την 5η αγωνιστική. Η Μαρσέιγ βρέθηκε πίσω
στο σκορ με 2-0, με ταγκολ του Μπεν Γεντέρ ( 17΄με πέναλτι, 26΄), αλλά από εκείνο το σημείο άρχισε η αντεπίθεση της ομάδας του Αντρέ Βίλας Μπόας, μείωσε στο 38΄με τον Αργεντινό Μπενεντέτο και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Ζερμάν. Στο 61΄ (Παγέτ) και στο 66΄ (Μπενεντέτοι) η Μαρσέιγ έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Κειτά Μπαλντέ στο 75΄. Παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Μονακό, αναρριχήθηκε στη 2η θέση η Μαρσέιγ.

ΝΑΝΤ – ΡΕΜΣ 1-0
Στο «Σταντ Ντε Λα Μποζουάρ», η Ναντ στηρίχτηκε για άλλη μία φορά στην εξαιρετική της αμυντική λειτουργία ( έχει δεχτεί 1 γκολ στις 4 τελευταίες αγωνιστικές) και επικράτησε 1-0 της Ρεμς, με το γκολ του Καλιφά Κουλιμπαλί στο 69ο λεπτό. Αυτή η΄ταν η 3η σερί νίκη για την ομάδα του Γκουρκίφ, ενώ για την Ρεμς ήταν εκτός αποστολής ο Δώνης.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2-2
Ματς με έντονες συγκινήσεις στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Χωρίς τον Κουλούρη στο βασικό της σχήμα (πέρασε ως αλλαγή στο 68' και λίγο αργότερα του ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ) Η Μονπελιέ βρέθηκε κοντά στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη, προηγήθηκε με σκορ 2-0, με τα γκολ των Μαξ-Αλέν Γκραντέλ στο 15΄και του Λεγιά στο 24΄, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με πρωταγωνιστή τον Ρομέν Αμουμά που πέτυχε και τα δύο γκολ (45΄, 56΄).
Keywords
Τυχαία Θέματα