Μπρούνο Γκάμα: «Είμαστε μια ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσει κανείς»

Μπρούνο Γκάμα: «Είμαστε μια ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσει κανείς»ckaouΚυρ, 12/13/2020 - 22:26

Ο σκόρερ του Άρη στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε για την μεγάλη νίκη των «κίτρινων», ενώ απέφυγε τα μεγάλα λόγια για το μέλλον, αναφέροντας πως «να μην είμαστε οι τρελοί που κυνηγούν μόνο την πρώτη θέση». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το ντέρμπι: 
Πρώτα από όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για

την ομάδα, για τους φιλάθλους και για την πόλη, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Πάντα χαίρομαι που βοηθάω, προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι, κάποιες φορές στέκομαι τυχερός και σκοράρω, αλλά πάντα δίνω ό,τι μπορώ. 

Για το αν είναι η καλύτερη σεζόν του: 
Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη σεζόν μου, κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δουλεύω κάθε εβδομάδα στις προπονήσεις για να είμαι καλός και αυτό προσπαθώ και στα παιχνίδια. Ως τώρα η σεζόν πηγαίνει καλά, πετυχαίνω κάποια γκολ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. 

Για το πώς κύλησε το παιχνίδι: 
Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, από αυτά στα οποία πρέπει να δίνεις τα πάντα. Το πάθος, η ένταση είναι τα στοιχεία που κρίνουν αυτά τα παιχνίδια. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι βγάλαμε τη σωστή ένταση και δύναμη που θέλαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. 

Για το ότι ο Άρης έχει δείξει ότι αποκτά σκληράδα στο παιχνίδι του: 
Είναι αλήθεια ότι δουλεύουμε πολύ έτσι ώστε να είμαι συμπαγείς. Στο τέλος της ημέρας έχουμε καταφέρει να είμαστε μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσει κανείς. 

Για την συνέχεια του Άρη: 
Είμαστε καλή ομάδα, παίζουμε καλά και δουλεύουμε καλά, έχουμε παίκτες με ποιότητες. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα – βήμα, να είμαστε ήρεμοι, όχι να είμαστε οι… τρελοί που θέλουν να φτάσουν στην πρώτη θέση. 

Για τον κόσμο: 
Οι φίλαθλοι μας σημαίνουν πολλά για μας, σίγουρα θα θέλαμε να είναι σήμερα μαζί μας και θέλουμε να τους αφιερώσουμε τη νίκη. 

Για το αν αυτό το στυλ, με την συμπαγή άμυνα μπορεί να επιτρέψει στον Άρη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα:
Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, σήμερα σκοράραμε πρώτοι. Άλλα παιχνίδια έχουν διαφορετικό χαρακτήρα, πρέπει να κρατήσεις περισσότερο τη μπάλα. Οπότε είναι δύσκολο να πεις ότι είναι ένας ο τρόπος. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο σκόρερ του Άρη στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε για την μεγάλη νίκη των «κίτρινων», ενώ απέφυγε τα μεγάλα λόγια για το μέλλον, αναφέροντας πως «να μην είμαστε οι τρελοί που κυνηγούν μόνο την πρώτη θέση». 

Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 22:26 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα