Παναθηναϊκός: Συγκλονίζει ο Αντονίτο για το πρόβλημα υγείας!

Παναθηναϊκός: Συγκλονίζει ο Αντονίτο για το πρόβλημα υγείας!ntzouaniΚυρ, 12/13/2020 - 21:26

 

Για πρώτη φορά από την ημέρα που αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα υγείας στους πνεύμονες, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Αντονίτο, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε τους τελευταίους μήνες. 

Ο Ισπανός μπακ παραχώρησε συνέντευξη

στην ισπανική εφημερίδα AS, στην οποία εξιστορεί όσα πέρασε, ενώ αναφέρεται στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δει από κοντά την τριών εβδομάδων κορούλα του! 

"Ήταν σαν μια ταινία. Ένα χάος. Όταν έφτασα στην Αθήνα ήμουν καθαρός από τον Covid και σε όλα τα ιατρικά τεστ που έκανα, όμως εντόπισαν ένα πρόβλημα στα πνευμόνια μου αν και δεν ένιωθα κάτι και αισθανόμουν καλά. Χρειάστηκε να μπω στο νοσοκομείο για 15 ημέρες και να μείνω σε καραντίνα για άλλες 15 ημέρες προτού μπορέσω να επιστρέψω στην επαγγελματική μου ρουτίνα και να μπορέσω να προπονηθώ ατομικά για άλλες δυο εβδομάδες", είπε αρχικά ο Αντονίτο

"Η γυναίκα μου ήταν δίπλα μου, όμως επειδή βρισκόταν στην τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ταξίδεψε την τελευταία στιγμή για την Ισπανία, προκειμένου να γεννήσει εκεί. Ήταν ένα χάος, όμως όλα πήγαν καλά και μπορώ να πω ότι μαθαίνεις από αυτές τις εμπειρίες. Αυτό που με ανησυχούσε περισσότερο ήταν να πάνε όλα καλά με την κόρη μου και τη γυναίκα μου και ανυπομονώ να βρεθούμε από κοντά. Κάθε μέρα δεν βλέπω τη στιγμή για να γυρίσω σπίτι και να τη δω μέσα από τον υπολογιστή. Ήδη αναγνωρίζει τη φωνή μου", σχολίασε ο Αντονίτο για τη νεογέννητη κόρη του και τη σπάνια λοίμωξη στο αναπνευστικό και πρόσθεσε: 

"Σιγά - σιγά η μηχανή αρχίζει να λειτουργεί καιο ελπίζω σύντομα να είμαι στην αποστολή και ακόμα καλύτερα στην ενδεκάδα, μπαίνοντας και πάλι στο γήπεδο. Αυτό θέλω". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αντονίτο Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Για πρώτη φορά από την ημέρα που αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα υγείας στους πνεύμονες, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Αντονίτο. Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 21:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα