Μπρούμα: Τους σέβομαι όμως θέλω να νικήσω

Μπρούμα: Τους σέβομαι όμως θέλω να νικήσωastiliadΠέμ, 02/25/2021 - 14:52

Το πρόσφατο παρελθόν του στην ομάδα της Ολλανδίας είναι αναμενόμενο να τον φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο Μπρούμα φιλοδοξεί να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι στον σύλλογο που ανήκει και σε περίπτωση βέβαια που τον επιλέξει και πάλι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς.

"θέλω να σκοράρω και αν αυτό

συμβεί θα ήθελα να νικήσει η ομάδα μου" είπε ο μεσοεπιθετικός των "ερυθρόλευκων" μιλώντας στο ESPN και συμπλήρωσε. "Έχω μεγάλο σεβασμό στην PSV". 

Αναφερόμενος στον ηγέτη της ομάδας, δεξιό οπισθοφύλακα της ολλανδικής ομάδας, Ντένζελ Ντάμφρις, ο Μπρούμα τόνισε: Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, σπουδαίος ποδοσφαιριστής και πραγματικά τον αγαπώ. Είμαστε φίλοι και παρά το γεγονός ότι θα βρεθούμε αντίπαλοι ελπίζω να νικήσω εγώ απόψε. Θα είναι μια ωραία μονομαχία".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Olympiakos - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Olympiakos ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στην ομάδα που ανήκει και αποψινή του αντίπαλο στο Europa League PSV, αναφέρθηκε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Μπρούμα. Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 14:52 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα