Ντόρτμουντ: Ο Ραϊόλα “ανάβει φωτιές” για τον Χάαλαντ

Ντόρτμουντ: Ο Ραϊόλα “ανάβει φωτιές” για τον ΧάαλαντtnalΠέμ, 02/25/2021 - 13:52

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως συνολικά τέσσερις ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος έχουν στο στόχαστρό τους τον Έρλινγκ Χάαλαντ, εν όψει του ερχόμενου καλοκαιριού. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Νορβηγού επιθετικού, οι συγκεκριμένες ομάδες είναι έτοιμες να καταθέσουν επίσημες προτάσεις στη Ντόρτμουντ, για την απόκτηση του πελάτη του. Παράλληλα, ο Ιταλός μάνατζερ δήλωσε πως συνολικά δέκα ομάδες από όλη την Ευρώπη θέλουν τον Χάαλαντ το καλοκαίρι.

Αρχικά, ο Ραϊόλα δήλωσε στο BBC: “Είναι προφανές, πως όλοι εξετάζουν την περίπτωση του Έρλινγκ, ώστε να γίνει ο μελλοντικός αστέρας της ομάδας τους, διότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον να κάνει ότι αυτός σε αυτή την ηλικία. Θα είναι ένας από τους μελλοντικούς αστέρες της επόμενης δεκαετίας, με ποδοσφαιριστές όπως οι Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς και Μέσι να φτάνουν στο τέλος της καριέρας τους”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Όλοι ψάχνουν τη νέα γενιά. Μόνο δέκα ομάδες μπορούν αυτή τη στιγμή, να διαθέσουν τα χρήματα και να τον αποκτήσουν, όπως επίσης και να του προσφέρουν το κατάλληλο εγχείρημα και πλάνο για να φύγει από την Ντόρτμουντ. Οι τέσσερις από αυτές τις ομάδες, αγωνίζονται στην Premier League”.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia Dortmund - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia Dortmund ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως συνολικά τέσσερις ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος έχουν στο στόχαστρό τους τον Έρλινγκ Χάαλαντ, εν όψει του ερχόμενου καλοκαιριού. Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 13:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα