Μπρούερ: “Αν σούταρε ο Γιάννης θα ήταν ασταμάτητος”

Μπρούερ: “Αν σούταρε ο Γιάννης θα ήταν ασταμάτητος”tnalΔευ, 11/02/2020 - 22:12

Ο Κόρεϊ Μπρούερ τόνισε πως αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλός σουτέρ, τότε θα ήταν απίθανο για κάποιον παίκτη του ΝΒΑ να τον σταματήσει. Ο παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς εμφανίστηκε σίγουρος, πως ο Έλληνας παίκτης θα βελτιωθεί και σε αυτόν τον τομέα και θα κάνει τη διαφορά στο ΝΒΑ.

Χαρακτηριστικά, ο 34χρονος

παίκτης των “Βασιλιάδων” δήλωσε: “Χαίρομαι που δεν μπορεί να σουτάρει, γιατί αν ήταν καλός σουτέρ, δεν θα μπορούσε να τον σταματήσει κανείς. Κυριολεκτικά κανείς! Όμως βελτιώνεται σε αυτό το κομμάτι. Ακόμη και στο παιχνίδι του στο ποστ βελτιώνεται. Όσο για τα euro steps, την αθλητικότητα και το να φτάνει κοντά στο καλάθι, αυτά είναι εύκολα για εκείνον. Όταν θα αποκτήσει και σουτ και θα τα καταφέρει γιατί δουλεύει πολύ σκληρά, το παιχνίδι του θα πάει σε άλλο επίπεδο”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Sacramento Kings - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Sacramento Kings ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Κόρεϊ Μπρούερ τόνισε πως αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλός σουτέρ, τότε θα ήταν απίθανο για κάποιον παίκτη του ΝΒΑ να τον σταματήσει. Article publish on Δευ, 11/02/2020 - 22:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα