Μπριζ-Άντερλεχτ 2-2: Ντερμπάρα με νικήτρια την Σεν Ζιλουάζ! (hls)

Μπριζ και Άντερλεχτ αναμετρήθηκαν για την 20ή αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος και θα μπορούσαν και οι δύο να είχαν πάρει τη νίκη, αλλά εν τέλει έμειναν στο 2-2 και πήραν από έναν βαθμό με το αποτέλεσμα να χαροποιεί την πρωτοπόρο Σεν Ζιλουάζ.

Η Άντερλεχτ μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά η Μπριζ προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με υπέροχο γκολ του Ντε Κέτελαρ ύστερα από φανταστική κάθετη πάσα του Λανγκ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κλεμάν είχε ευκαιρίες να αυξήσει το δείκτη του σκορ, ενώ και η Άντερλεχτ

είχε τη δική της στιγμή στο 42′ με τον Κουαμέ.

Συο δεύτερο μέρος η ομάδα των Βρυξελλών μπήκε πιο δυνατά και πίεσε πολύ. Κατάφερε παίζοντας επιθετικά να ανατρέψει το σκορ μέσα σε επτά λεπτά. Αρχικά στο 73′ ισοφάρισε με πανέμορφο γκολ του Αμούζου, ενώ στο 80΄ο στόπερ ο Χουντ επωφελήθηκε σε ένα κόρνερ μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε τον Μινιολέ για το 1-2.

Η Μπριζ κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Βανάκεν ο οποίος έφτασε τα 10 γκολ απέναντι στην Άντερλετ και έγινε ο αρχισκόρερ των Φλαμανδών στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα