Ντάρμσταντ – Αμβούργο 0-5: Τους… δάγκωσαν οι “Δεινόσαυροι” (hls)

Ντέρμπι στα… χαρτιά ήταν το παιχνίδι της Ντάρμσταντ με το Αμβούργο για την 21η αγωνιστική, καθώς οι “Δεινόσαυροι” διέλυσαν με 5-0 την πρωτοπόρο της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού με το εμφατικό 5-0 και πλησίασαν ακόμα πιο κοντά στην κορυφή της κατάταξης.

Το Αμβούργο έκανε… πάρτι στο Ντάρμασταντ και με την εκρηκτική του εκκίνηση, ουσιαστικά “κλείδωσε” το τρίποντο από το 13ο λεπτό με τον Ρόμπερτ Γκλάτζελ να σημειώνει το τέλειο χατ τρικ!

Στο 4ο λεπτό, το Αμβούργο κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Αλίντου και ο Γκλάτσελ έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε

το 2-0 για το Αμβούργο στο 10ο λεπτό με κεφαλιά, ενώ ο Γκλάτσελ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 13ο λεπτό με σουτ, σκοράροντας παράλληλα το τρίτο τέρμα του Αμβούργου.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και τέταρτο τέρμα με τον Βιντσχάιμερ στο 76ο λεπτό, ενώ ο Γκλάτσελ έκλεισε τον… χορό των γκολ στο 88ο λεπτό, σημειώνοντας το τέταρτο προσωπικό του τέρμα και πέμπτο του Αμβούργου.

Παρά τη συντριβή, η Ντάρμσταντ διατηρήθηκε στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας με 39 βαθμούς, ενώ το Αμβούργο είναι τέταρτο με 37.

Keywords
Τυχαία Θέματα