Μπράϊτον – Τότεναμ 4-2 : Οι “γλάροι” φτερούγησαν ξανά προς την Ευρώπη! (highlights)

Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Ντε Ζέμπρι επέβαλε το ρυθμό της κερδίζοντας κατά κράτος το «παιχνίδι» στο τακτικό του σκέλος όπως και στο κομμάτι των προσωπικών «μονομαχιών»
Πιο αποφασιστικοί οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό με ωραίο σουτ του Χίνσελγουντ και στη συνέχεια δεν άφησαν και… πολλές ανάσες στους «Σπερς». Μετά από 2-3 καλές ευκαιρίες, έχοντας οι γηπεδούχοι ως κύριο εκφραστή τον Ζοάο Πέδρο, ήρθε η φάση του 21ου λεπτού όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Φαν Χέκε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Κουλουσέφσκι τράβηξε τη φανέλα του Γουέλμπεκ πριν αυτός

σουτάρει.
Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ζοάο Πέδρο..
Από κει και πέρα, η Τότεναμ δυσκολεύονταν αρκετά να βρει τα πατήματά της κι ενώ η Μπράϊτον έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλο γκολ ως το φινάλε του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις ελπίδες τους για την ανατροπή της εις βάρος τους κατάσταση! Πέτυχαν γκολ με τον Ριτσάρλισον στο 59’ όμως αυτό ακυρώθηκε ως οφσάϊτ από το VAR κι αμέσως μετά ήρθε το απόλυτο «μούδιασμά» τους όταν ο Εστουπινάν με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ έκανε από πλάγια θέση το 3-0… Κάπου εκεί, σαν να έπεσε ίσως λίγο πρόωρα η αυλαία του ματς!
Η Μπράϊτον με περισσότερη διάθεση να το απολαύσει έφτασε σε ένα ακόμη γκολ, κερδίζοντας πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Λο Σέλσο στον Γκίλμουρ. Ο Ζοάο Πέδρο δεν το άφησε να πάει χαμένο!
Πάνω εκεί φάνηκε κάτι να «ξυπνάει» τους φιλοξενούμενους που ίσως και να ήθελαν να κοπάσουν την… καζούρα της εξέδρας που τραγουδούσε ρυθμικά «4-0 to the Albion»..
Στο 81΄ο Αργεντίνος Βελίζ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ουαλός Ντέϊβιτς μείωσαν στο 4-2… Μια αντίδραση μάλλον καθυστερημένοι που απλά μείωσε το μέγεθος άλλης μιας αποτυχίας να βρει η Τότεναμ μια νίκη – χαρακτήρα στα δύσκολα!

Μπράϊτον : (Ρομπέρτο Ντε Ζέμπρι) 4-3-3

Στιλ, Χούλιο (46’ Εστουπινάν), Ντανκ , Φαν Χέκε, Χίσελγουντ, Μίλνερ (69’ Μόδερ), Γκρος, Γκίλμουρ, Μπουονανότε (59’ Μπαλέμπα), Ζοάο Πέδρο, Γουέλμπεκ (69’ Φέργκιουσον)

Τότεναμ (Άγγελος Ποστέκογλου) 4-2-3-1

Βικάριο, Πέδρο Πόρτο, Ουντίγκιε, Ντέϊβις, Έμερσον Ρουαγιάλ, Χόϊμπεργκ, Σαρρ (65’ Μπράϊαν Τζιλ), Σον, Τζόνσον (70’ Βελίζ), Κουλουσέφσκι, Ριτσάρλισον (65’ Λο Σέλσο)

Keywords
Τυχαία Θέματα