Μπουτάρης: "Ο Δήμος δεν καθυστερεί"

Ο Γιάννης Μπουτάρης σχολίασε σήμερα (12/4) σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Metropolis 95,5 τις γραφειοκρατικές εξελίξεις, που αφορούν στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε: «Ο Δήμος δεν καθυστερεί καθόλου. Μετέχει στην Επιτροπή που εξετάζει τις παραμέτρους. Το ειδικό χωρικό σχέδιο που έχει γίνει
για την ΔΕΘ, θα ακολουθηθεί και για τον ΠΑΟΚ. Το γήπεδο, όμως, είναι πιο μπερδεμένο.Οι προτάσεις αυτές θα δημιουργήσουν ένα ειδικό χωρικό σχέδιο που θα διευκολύνει την κατάσταση. Δεν θα γίνει απλώς ένα γηπεδάκι. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί. Δουλεύουμε συστηματικά για αυτό. Χρειάζεται λίγο υπομονή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.Η άδεια θα πρέπει να βγει με ειδικό προεδρικό διάταγμα. Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε τέτοιες άδειες. Έτσι νομίζω, δεν είμαι και σίγουρος. Όπως έγιναν τα ολυμπιακά έργα, έτσι θα γίνει και σε αυτήν την περίπτωση, πιστεύω».
Σε ερώτηση σχετικά με το αν βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, απάντησε: «Μιλάμε για το θέμα. Κοιτάζω να διευκολύνω την κατάσταση και τίποτα παραπάνω. Πάει καλά».

Σε ό,τι αφορά στο αν την ερχόμενη Κυριακή (14/4) θα φωταγωγηθεί η Θεσσαλονίκη, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα, δήλωσε: «Έδωσα εντολή με το που ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη της αναμέτρησης και αν έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ, να φωταγωγηθεί η πόλη. Να μην χρειαστούν, όμως, άλλα 34 χρόνια...».
Keywords
Τυχαία Θέματα