Μπουφόν:«Το Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους ήταν ένα όνειρο!»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν απαντώντας σε φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιμένει ότι οι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ της περασμένης σεζόν μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, ήταν «ένα όνειρο», παρά την κόκκινη κάρτα που πήρε στις καθυστερήσεις του 2ου παιχνιδιού.
Οι «bianconeri» είχαν ισοφαρίσει την ήττα τους από το πρώτο ματς στο Τορίνο με 3-0, νικούσαν με το ίδιο σκορ στην Ισπανία και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στην ημίωρη παράταση.

Αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Μπενατιά κέρδισε πέναλτι, ο Μπουφόν αντέδρασε άσχημα στην απόφαση του διαιτητή Μάικλ Όλιβερ
και αποβλήθηκε μα απευθείας κόκκινη κάρτα.
Σήμερα λοιπόν, ο 40χρονος απάντησε σε ερωτήσεις των φίλων του στο Instagram και του ζητήθηκε να πει ποιο είναι το γήπεδο το οποίο τον ενθουσίαζε περισσότερο.
«Υπάρχουν πολλά», είπε ο Μπουφόν.

«Σίγουρα το Άνφιλντ στο Λίβερπουλ, που ήταν ένα από τα λίγα στάδια - μαζί με αυτό των Ρέιντζερς στη Γλασκόβη και της Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη - όπου υπήρξε τέτοια βοή στα πρώτα 15-20 λεπτά που είχα πρόβλημα να συγκεντρωθώ».

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ
«Οι αγώνες που δεν θα ξεχάσω είναι το ντεμπούτο μου με την Πάρμα ενάντια στην Μίλαν, πολλοί άλλοι αγώνες με την Πάρμα όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA, τουCoppa Italia και του Supercoppa Italiana.

Με την Γιουβέντους, ίσως το κορυφαίο ματς, ήταν η πρόκριση επί της Ρεάλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2003

Αγνοώντας τον επίλογο που δεν ήθελα, στο Ρεάλ Μαδρίτης- Γιουβέντους πέρυσι, παρά την αποβολή μου, ήταν παιχνίδια ονείρου, που κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίζει στην καριέρα του. Στη ρεβάνς της Μαδρίτης, τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, γιατί βρεθήκαμε κοντά σε μία ιστορική πρόκριση. Ο επίλογος δεν ήταν για μένα ο καλύτερος, αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το παιχνίδι».

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
«Το καλύτερο παιχνίδι; Κάθε τελικός έχει ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, αλλά αν έχω να πω κάτι, θα έλεγα τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ακόμα κι αν αυτό είναι ελαφρώς προβλέψιμο»!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
«Θα πω τρεις: Ιταλία-Παραγουάη, Πάρμα-Ίντερ σε προσπάθεια του Ρεκόμπα και Ιταλία-Γερμανία σε προσπάθεια του Ποντόλσκι».

Η ΖΩΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Ο θρυλικός τερματοφύλακας μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι και ρωτήθηκε πώς πηγαίνει η ζωή του στη Γαλλία.
«Είναι νέο, ενδιαφέρον και συναρπαστικό», απάντησε ο Μπουφόν.
«Το να παίζεις στο εξωτερικό είναι μια εμπειρία που μου λείπει και χαίρομαι που τη ζω. Μιλάω ακόμα με τους συμπαίκτες μου της Γιουβέντους. Ειδικά με τους Κιελίνι, Μπονούτσι και Μπαρτσάλι, με τους οποίους μοιραζόμουν πολλά, όλα αυτά τα χρόνια στη Γιουβέντους και την Εθνική ομάδα. Είναι πραγματικοί, σημαντικοί φίλοι καθώς και σπουδαίοι παίκτες».

ΤΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;
«Ειλικρινά δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Θα ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο, καθώς πιστεύω ότι η εμπειρία κάποιων παικτών μπορεί να είναι μία πρόσθετη βοήθεια για τους νέους παίκτες να βελτιωθούν».
Keywords
Τυχαία Θέματα