Μπουφόν: «Θα ήταν όμορφο και περίεργο να αντιμετωπίσω την Γιουβέντους»

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, τόνισε πως θα ήταν «όμορφο και περίεργο» να παίξει εναντίον της Γιουβέντους, αλλά ότι δεν θα ήθελε να συναντήσει την πρώην του ομάδα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο 40χρονος έφυγε από τους «μπιανκονέρι» το καλοκαίρι μετά από 17 χρόνια στο Τορίνο, έχοντας κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου, μετά τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

«Θα ήταν
όμορφο και παράξενο», είπε ο Μπουφόν στην Corriere della Sera, όταν ρωτήθηκε για την προοπτική να αντιμετωπίσει τη Γιούβε στην Ευρώπη.
«Αλλά θα επιστρέψω πίσω στο γήπεδο που αγάπησα, ανάμεσα στους οπαδούς μου, που έφυγα με συναισθηματικό τρόπο. Θα είναι σαν μια επανένωση.
Αν ήταν σε τελικό θα ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τα πράγματα μετά το παιχνίδι. Θα ήθελα να έχω την ελευθερία να χαμογελάω άγρια σε περίπτωση νίκης»

Μετά την φυγή του από την Γιουβέντους, ο Μπουφόν τονίζει ότι λυπάται που δεν παίζει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Έχω παίξει με πολλούς πρωταθλητές και πάντα θέλω να δοκιμάζω τον εαυτό μου με τους καλύτερους, συμπεριλαμβανομένου και του Κριστιάνο. Υπάρχουν και στο Παρίσι όμως τέτοιοι, όπως ο Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν θα λείψει ο ίδιος από την Γιουβέντους
«Δεν το νομίζω, γιατί αυτό είναι ένα κλαμπ που σχεδιάζει τα πάντα τόσο καλά που είναι δύσκολο να υπάρξουν λανθασμένες επιλογές. Είναι σαν ένα πολεμικό μηχάνημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα