Μπόλονι: "Τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπι" (vid)

Μπόλονι: "Τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπι" (vid)ntzouaniΠαρ, 02/12/2021 - 20:52

 

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη θέληση που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησε ο Λάσλο Μπόλονι. Ο προπονητής του Τριφυλλιού σχολίασε ακόμα την κατάσταση των τραυματιών, αλλά και την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Οι παίκτες μου ξέρουν πως να παίζουν

τέτοιους αγώνες όπως απέναντι στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Οι παίκτες μου έχουν συναίσθηση της σημασίας αυτών των "μονομαχιών" και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το παν για να βγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε όλες τις δηλώσεις του Λάσλο Μπόλονι

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λάσλο Μπόλονι Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Δηλώσεις του Λάσλο Μπόλονι The EXPERTS Submitted by ntzouani on Παρ, 02/12/2021 - 20:50 https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/BOLONI_120221.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Δηλώσεις του Λάσλο Μπόλονι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λάσλο Μπόλονι Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ntzouani On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη θέληση που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησε ο Λάσλο Μπόλονι. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 20:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα