Μποχωρίδης: «Να βελτιώσουμε την εικόνα μας με την ίδια μαχητικότητα»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τον Ιωνικό για την 3η αγωνιστική της Basket League και ο Ντέγιαν Ράντοβιτς έδωσε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους Έλληνες παίκτες. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την χαρά όλων των παικτών που είχαν και πάλι συμπαίκτη τον Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν και σε επίσημο αγώνα.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Πάντα είναι επικίνδυνο το να να ερχόμαστε επηρεασμένοι από την κούραση των δύο αγώνων σε μια εβδομάδα στην Ευρωλίγκα. Είμαστε χαρούμενοι με τον Ουόλτερς που είναι μαζί μας ξανά. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Κάναμε αυτό που έπρεπε για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας κυρίως στην Ευρώπη».

Από την στιγμή που μπαίνουμε στο παρκέ, πρέπει να δείχνουμε άλλη εικόνα. Ανεπίτρεπτο το παιχνίδι μας στο Βερολίνο. Η Άλμπα όταν βρει ρυθμό είναι πολύ επικίνδυνη. Τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι του και μας κατέστρεψαν μέσα στο γήπεδο. Να μας γίνει μάθημα. Με τη Μονακό επιστρέψαμε αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να κρατήσουμε τη μαχητικότητα».

Θέλει πολύ την άμυνα ο Ράντονιτς, ξεκινάμε από εκεί. Με πιστεύει αρκετά ο κόουτς και προσπαθώ όπως χρειαστεί να βοηθήσω την ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα